pe 05.06. klo 21:30

Freiburg - Mönchengladbach

Freiburg on kova pala purtavaksi

Viikonlopun Bundesliigakierros käynnistyy Borussia Mönchengladbachin ja Freiburgin tiukalla väännöllä, jossa panoksena on europelipaikkojen kohtalo. Mönchengladbachin tavoitteena on ehdottomasti selviytyä Mestarien liigaan, kun taas Freiburg jahtaa Eurooppa-liigan paikkoja. Vetoideana kotijoukkue Freiburg kiinnostaa tällä kertaa enemmän.

Freiburgin otteet ovat olleet tauon jälkeen kaksijakoisia. Frankfurtilta ja Leipzigiltä haettiin vieraista tasatulos. Leverkusenia ja Werder Bremeniä vastaan sen sijaan hävittiin, mutta esitys oli puolustuspelin osalta positiivinen. Janik Haberer lienee edelleen sivussa keskikentältä. Christian Streichin miehistö on turvassa putoamiselta ja loppukauden nappisuoritus saattaisi siivittää joukkueen jopa Eurooppaan.

Mönchengladbach putosi viimein kelkasta mestaruustaistossa, mutta Mestarien liiga on edelleen haarukassa. Leverkusen uhkaa top 4 –sijoituksilla olevia joukkueita ja Die Werkself on itse asiassa tasapisteissä Marco Rosen suojattien kanssa. Tobias Strobl ja Denis Zakaria jatkavat loukkaantuneina, joten keskikentän ytimessä on nyt vajausta. Breel Embolo saattaa kuntoutua perjantaiksi.

Keskinäisissä peleissä Freiburg on osoittautunut kotona pelatessaan Mönchengladbachille varsinaiseksi peikoksi, sillä edellinen vierasvoitto on niinkin kaukaa kuin vuodelta 2007. Streichin ryhmän terveystilanne on hyvä eikä oikeastaan mitään hävittävää ole, joten odotetaan vahvan puolustuspelaamisen jatkuvan ainakin sen verran hyvin, että tappiolta vältytään.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>