su 24.05. klo 16:30

Mainz - RB Leipzig

Leipzig jyrää Mainzin ketoon

Mainz ja RB Leipzig taistelevat sunnuntaina elintärkeistä pisteistä. Kotijoukkueelle jokainen piste on kultaakin kalliimpi, sillä etäisyyttä sarjakarsintapaikkaan on vaarallisen vähän. Leipzigin mestaruushaaveet ovat ohenemassa, mutta mahdollisuuksia on vielä – mahdollisuuksien on kuitenkin pian realisoiduttava pisteiksi. Luottoa löytyy vierasjoukkueeseen vedonlyönnillisestä näkövinkkelistä.

Achim Beierlorzerin suojatit kävivät ryöstöretkellä Kölnin vieraana viime sunnuntaina. Köln oli jo 2-0 –johdossa, mutta Mainz nousi komeasti tasoihin. Mainzin puolustaminen oli jo kuluneelta kaudelta tuttuun tyyliin heikkoa ja Kölnillä oli paikkoja lisämaaleihinkin. Ykkösveskari Robin Zentner jatkaa sivussa, mutta Jean-Philippe Mateta palaa kärkeen.

Leipzig menetti kaksi pistettä Freiburgille, vaikka oli ottelussa selkeästi kuskin paikalla. Mestaruus alkaa karata, joskin Dortmund – Bayern on tiedossa jo ensi tiistaina, jolloin Julian Nagelsmannin ryhmälle tarjoutuu hyvä mahdollisuus lyhentää takamatkaa. Ethan Ampadu on vierailta sivussa, mutta ottelutauolla kuntoutunut Kevin Kampl on erinomainen loppukauden vahvistus keskikentälle.

Ennakkosuosikkia ei tarvitse ottelussa juuri pohtia ja tällä kertaa suosikin vankkureihin kelpaa myös hypätä tasoitusvedon kera. Freiburg-ottelu oli vielä Leipzigiltä ruosteinen, mutta maalipaikkoja luotiin kuitenkin tuttuun tyyliin runsaalla kädellä. Mainz tarvitsee nappionnistumisen pysäyttääkseen vieraiden tähtisikermän eikä luotto tähän ole kovin suuri.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulle1. FSV Mainz 05 - RB Leipzig24.05.2020