Bundesliiga la 23.05. klo 16:30

Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Hradecký estämään maalikarkelot?

Bundesliiga palasi rytinällä eetteriin viime viikonloppuna ja samaa herkkua on taas tiedossa tulevana pyhänä. Perjantaina mitellään Berliinin herruudesta ja lauantaina Lukas Hradeckýn edustama Bayer Leverkusen matkustaa noin 50 kilometrin matkan Mönchengladbachin vieraaksi. Kykeneekö Luke pysäyttämään kotijoukkueen timanttisen hyökkäyksen vai pöllyääkö verkko molemmissa päissä?

Mönchengladbach palasi tauolta vakuuttavaan tyyliin Frankfurtin vieraana ja 1-3 –voittolukemat olivat täysin oikeutetut. Keskikentän tärkeä pohjapelaaja Denis Zakaria ei ole vielä pelikunnossa, mikä ei lupaa hyvää Varsoille puolustussuuntaan. Fabian Johnson oli myös lihasvaivojen takia sivussa Frankfurt-koitoksesta ja osallistuminen Leverkusen-peliin on hämärän peitossa.

Leverkusenin jaloissa ei pelitauko näyttänyt painavan maanantaina Werder Bremenin vieraana. Kai Havertz iski kaksi ja Hradeckýn ei tarvinnut juuri venyä. Myrskyvaroituksista sinänsä ei voi die Werkselfin kohdalla enää puhua, joten todettakoon esityksen olleen odotetun vahva. Kevin Volland kuntouttelee vielä ainakin viikonlopun yli itseään ja Lars Benderkin lienee sivussa.

Maalirikasta ottelua on lupa odottaa lauantaina. Kaksi huippulaadukasta hyökkäyspeliä pelaavaa joukkuetta on vastakkain ja ruuti oli mukavan kuivaa tauon jälkeen. Zakaria on Marco Rosen ryhmästä iso poissaolo ja Leverkusenin tekeminen oman pään erikoistilanteissa jätti ainakin Bremeniä vastaan toivomisen varaa. Povaillaan lauantaille spektaakkelia ja isketään yli 3,5 maalia lapulle.