su 24.05. klo 14:30

Schalke - Augsburg

Onko Schalken ottelussa jälleen luvassa viihdettä virheiden kautta?

Schalke isännöi Augsburgia sunnuntaina iltapäivällä. Viime viikonloppuna isäntä ei Dortmundin vieraana saanut aikaiseksi mitään, mutta Augsburgia vastaan tulossa on totaalisesti erilainen ottelu, kun esimerkiksi pallonhallinta siirtynee Schalkelle. Augsburg puolestaan hävisi lisäajalla viime viikonloppuna, kun Wolfsburg haki pisteet vieraskentällä. Tällä kertaa lähdetään rohkeasti pelaamaan runsasta maalimäärää ja nostetaan pienellä panostuksella pelivalinnaksi myös tasapeli.

Schalken ja Augsburgin viime aikojen esityksissä on paljon yhtäläisyyksiä. Molempien tehot ovat olleet totaalisen hukassa ja molemmat joukkueet ovat kunnostautuneet lähinnä imuroimalla osumia omaan nuottaan. Schalke on päästänyt edellisissä viidessä ottelussaan 13 maalia ja tehnyt ainoastaan yhden osuman, Augsburgilla maaliero osoittaa neljää tehtyä ja kymmentä päästettyä osumaa.

Kumpikaan joukkue ei hyödy toisen poissaoloista erityisesti, eikä niissä merkittäviä muutoksia viime viikonloppuun nähden ole. Kumpikin joukkue on kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta, mutta toisaalta molemmilla on myös ollut ongelmia alakerrassa.

Puolustusten jatkaessa tuuliajolla, ei ole epäilystäkään, etteikö maalihanoja saataisiin auki sunnuntaina. Molemmilla joukkueilla on tarvittava taito iskeä vastustajan virheisiin ja niitä ottelussa todennäköisesti nähdään paljon. Ensimmäisenä peli-ideana on runsasmaalisuus ja valinnaksi nostetaan, että ottelussa tulee vähintään kolme osumaa (yli 2,5 maalia). Toisena pelivalintana pelataan pienellä panostuksella tasapeliä.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleSchalke 04 - Augsburg24.05.2020