AFCON 2022 ke 02.02. klo 21:00

Burkina Faso - Senegal

Eteneekö Senegal vastustamattomasti finaaliin? Loistava puolustus joutuu koetukselle!

Burkina Faso yllätti puolivälierissä Tunisian, mutta mitalipeleissä haaste kovenee. Senegal on parantanut pelaamistaan läpi turnauksen. Vaikka joukkue joutui ensimmäistä kertaa koko kisoissa antautumaan edellisessä pudotuspelissään, oli joukkue todella vakuuttava ja ansaitsi paikkansa neljän parhaan joukossa.

Senegal on ollut turnauksen vakuuttavin joukkue puolustussuuntaan. Joukkue on pelannut neljä nollapeliä ja päästänyt ainoastaan yhden maalin. Todennäköisesti ilman loukkaantunutta Bertrand Traorea jälleen kentälle joutuva Burkina Faso joutuu todella kovalle koetukselle. Bouna Sarrin, Kalidou Koulibalyn, Amadou Diallon sekä Saliou Cissin muodostama nelikko senegalilaisten alakerrassa pelaa unelmakisoja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On muistettava, että hiljattain Sadio Mané ja kumppanit ovat saaneet hyviä onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Puolivälierissä joukkue joutui kuin joutuikin antautumaan – ensimmäistä kertaa Senegalin koko turnauksessa yllätti Päiväntasaajan Guinea. Burkina Fason aseet hyökkäyspäässä ovat kohtuulliset, mutta vastustajan laatu kohoaa ylivoimaisesti korkeammaksi kuin kertaakaan aiemmin.

Isäntä saanee rakenneltua pari hyvää maalipaikkaa, joilla Edouard Mendy voi olla yllätettävissa. Parissa edellisessä kamppailussa maalijyvänsä löytänyt Senegal on kuitenkin vahva ennakkosuosikki etenemään finaaliin, eikä syyttä. Pelivalintana eniten kiinnostaa, että ottelussa syntyy vähintään kaksi maalia (yli 1,5).

Jos Mané ja kumppanit saavat aikaisen johto-osuman on vastustajan pakko nostaa riskitasoja, mikä avaa peliä. Sama toimii toki molempiin suuntiin. Burkina Faso on näissä kisoissa osoittanut, ettei se ole mikään hupijoukkue. Hyppää FansBetille ja iske betsi sisään kovalla kertoimella! Alta löydät myös huipputarjouksen, jolla saat mukavasti ilmaisvetoja taskuun tämän tipsin avulla.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Maalit yhteensä yli 1,5” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa