League One la 19.11. klo 17:00

Burton - Plymouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ohhoh! Burtonin harvaa alakertaa ei Viljami Sinisalokaan pelasta!

MM-kisojen aattona pelataan Englannin alemmilla sarjatasoilla täydellä höyryllä. League Onessa Burton Albion on juuttunut kehnojen tulosten vuoksi putoamisviivan alapuolelle. Aston Villa lainasi Huuhkajissakin piipahtaneen maalivahti Viljami Sinisalon Burtoniin, ja mies on jakanut torjuntavastuuta kauden aikana. Vastaan tulee lauantaina koko sarjaa johtava Plymouth, joten haastetta piisaa. Ottelu on mukana myös Vakioveikkauksessa, johon vihjeen löydät täältä.

Burtonilla on ollut haasteita etenkin alakerran pitävyyden kanssa: Albion on päästänyt eniten maaleja League Onessa alkukaudella. Viime viikonloppuna pisteet tasattiin Charltonin kanssa lukemin 3-3, vaikka Burton oli pelillisesti ottelussa niskan päällä. Jimmy Floyd Hasselbaink pistettiin jo syyskuussa kilometritehtaalle, ja Dino Maamrian alaisuudessakin tulokset ovat hiipumaan päin lyhyen kuherruskuukauden jälkeen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Viljami Sinisalo

@VSinisalo01
Learn from mistakes, move on and be better. Great team performance that deserved all the three points.
Thank you for your amazing support! We all massively appreciate it.
#Brewers #BAFC

Steven Schumacher on tehnyt Plymouthin peräsimessä erinomaista työtä, ja vaikka pisteitä on tullut enemmän kuin peliesitykset edellyttäisivät, on joukkue ollut tulivoimaltaan sarjan kovin yhdistelmä. Kotona Plymouth ei ole menettänyt vielä pistettäkään tällä kaudella, mutta vieraissa Pilgrims on muistuttanut enemmän tavallista kuolevaista. Kummallakaan joukkueella ei ole tuoreita poissaoloja lauantaiksi.

Kertoimet ottelun voitosta ovat jopa yllättävän tasaiset, joten mitään Sinisalon sympatiabetsiä ei tähän tulla vetämään. Vierasvoitosta saatavat hinnat houkuttelevat siinä määrin, että Plymouthin suoraa voittoa täräytetään mediumpaukulla. Mr Green on taas kerran kukkona tunkiolla kertoimensa kanssa – avaa nyt jo se tili!