su 17.03. klo 14:45

Chelsea - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko FA Cup Leicesterin prioriteetti – Chelsealle se on koko kauden oljenkorsi!

Chelsealle FA Cup on tämän kauden oljenkorsi. Kun Valioliigassa meno takkuilee edelleen, ja Liigacupin finaalissa tuli takkiin Liverpoolilta, olisi cup-kannu pelastus muuten satsauksiin peilaten katastrofaaliselle kaudelle. Leicesterillä on omat haasteensa, sillä selvä johto Championshipissä on sulanut silmissä taannoisen suvantokauden vuoksi. Varmasti cupissakin olisi menestysnälkää, mutta nousu takaisin Valioliigaan on varmasti ykköstavoite.

Chelsea pääsi puolivälieriin niukalla voitolla Leedsistä. Conor Gallagher teki voitto-osuman juuri ennen ysikymppiä, ja sen jälkeen Jimi Tauriainen pääsi vaihdosta kentälle hetkiseksi. Mauricio Pochettinoa ei käy kateeksi, sillä paine onnahtelevan suurseuran ruorissa on varmasti suunnaton. Lukuisat nimimiehet ovat tulleet isolla rahalla floppaamaan Chelseassa, ja tälle kaavalle olisi saatava pikainen stoppi. Tosin viimeaikaiset esitykset eivät ole olleet hassumpia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leicesterin olisi kerättävä sarjassa pisteitä rivakasti, sillä kolmantena majaileva Ipswich on ainoastaan neljän pisteen päässä. Mitään lepuutuksia tähän matsiin on tuskin odotettavissa, sillä seuraavalla viikolla on maaottelutauko. Suurin ongelma on tietysti, että Championshipissä vastaan ei tule lähellekään Chelsean luokkaa olevia vastustajia. Leicesterin ainoa varma poissaolija on Wilfred Ndidi – pari pelaajaa täytyy vielä tsekata ennen matsia – kun taas isännillä on ainakin puoli tusinaa pelaajaa telakalla.

Chelsean parantuneet otteet ja Leicesterin Valioliiga-aikeet pistävät vetopaineet kotimenestykselle. Kieppiä vetoon laitetaan tasoitusvedolla, joka kilahtaa kotiin, jos Chelsea on vähintään kaksi maalia parempi. Tämä kelpaa, ja Foggybet on mukavasti kerrointen päällä.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.