ma 11.03. klo 22:00

Chelsea - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Harakat rellestää maanantaina Lontoossa parhaat päivänsä nähneen suurseuran kotiluolassa!

Maanantain Valioliigaherkkupala tarjoillaan Stamford Bridgeltä, kun Chelsea isännöi Newcastlea. Kaksikko on keskikastin väkeä sarjataulukossa, mutta molemmilla on kieltämättä vielä realistiset mahdollisuudet nousta europaikkojen tuntumaan. Olennaisena erona näiden joukkueiden välillä on tällä kaudella ollut Newcastlen parempi suorittaminen vastustajan boksissa, mutta joko Chelseakin alkaisi osumaan paremmin puiden väliin?

*Betsaa Newcastlea riskittömästi! Vihjeen lopussa on toimintaohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Newcastlen kohdalla tämän kauden vallitseva narratiivi on ollut loukkaantumissuma yhdistettynä liian moneen kilpailuun ja turhan kapeaan rosteriin. Tässä on taatusti ollut totuuden siementä etenkin syyskaudella, mutta eipä Eddie Howen ryhmä vieläkään suorita viime kauden veroisesti. Harakat onkin ollut selkeä over-joukkue, jos vedonlyönnillisesti tilannetta lähestytään.

Newcastle United FC

@NUFC
Working towards Chelsea. 👊


Chelsealla on myös ollut tällä kaudella paljon loukkaantumisia. Maanantaina on sivussa Roméo Lavia, Wesley Fofana, Christopher Nkunku, Reece James, Lesley Ugochukwu ja Ben Chilwell. Epävarmoja ovat Levi Colwill, Conor Gallagher, Carney Chukwuemeka ja Benoît Badiashile. Harakoilta eivät ole pelikykyisiä tai -kelpoisia Sandro Tonali, Callum Wilson, Joelinton, Nick Pope, Kieran Trippier ja Lewis Hall. Matt Targett voi olla penkillä, mutta todennäköisemmin ei.

Etenkin isäntien puolelta on vielä paljon tärkeitä kokoonpanotietoja tulossa, mutta näillä kertoimilla otetaan kuitenkin jo Newcastlen puolesta peliä – tasurillakin päästään rahoille! Harakat ei kaikilta osin vakuuta, mutta eipä Chelseankaan menossa ole juurikaan kehumista. Newcastlella on kertoimia paremmat saumat kiusantekoon maanantaina!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Newcastle +0,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.