la 30.03. klo 17:30

Classic - Nokian KrP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Todistetaanko Pirkanmaan paikallisessa nyrkkimyllyjä vai päädytäänkö “no contestiin” loukkaantumisten vuoksi?

F-liigan välierät avattiin komeasti osumalla ja lisää klapia saadaan uuniin heti lauantaina, kun Classic ja Nokian KrP aloittavat Pirkanmaan “derby-sarjan”. Mansessa valtikka on runkosarjan perusteella siirtynyt Nokialle, mutta vieraiden yllä leijuu useampikin iso kysymysmerkki. Classic ei ole enää aivan dynastia vuosiensa veroinen kone, mutta kyllä se tähänkin pariin suosikkina pääsee iskemään.

*Nyrkkimyllyihin tarjolla 100€ edestä ilmaisvetoja! Skrollaa alas ja seuraa ohjeita.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Classic ei niinkään pelillisesti joutunut tiukille puolivälierissä Happeeta vastaan, mutta fyysisesti ja henkisesti ottelusarja oli erittäin kuluttava. Pelikieltoja jaettiin useampiakin ja esimerkiksi Ville Lastikka kärsii penaltia vielä välierien avausmittelössä. Oskari Heikkilän ja Eemeli Salinin ykkösvitja klaarasi oman pelinsä selvästi plussalle, mutta kokeneen Nico Salon taustaviulun nuotit olivat vielä toistaiseksi hukassa. Tsekki Adam Hemerka alkoi heikon runkosarjan jälkeen vihdoin lunastaa suuria odotuksiaan ja tsekkiveri roihahtanee entistä suurempaan liekkiin pelien edetessä. Erikoistilanteet olivat “Familyn” mittapuulla karmeaa katsottavaa, mutta toisaalta tämä myös nostaa selvähkön ottelusarja voiton arvoa entisestään.

Atte Silvennoinen 🇺🇦

@attesilvennoine
kuvaaja ymmärrätkö siellä on kerranki hoki nyrkki myllyt sali bandyssa

#salibandy


Nokia on alisuorittanut potentiaaliinsa nähden koko kauden ajan, eikä marssirytmiä saatu kohdalleen edes SPV:tä vastaan. 4-2 sarjavoitto puolivälierässä jopa mairittelee näätälaumaa ja pelillisesti homma on aivan lukossa. Aivan ehjin nahoin KrP ei myöskään sarjasta selvinnyt, sillä kapteeni Joona Rantala ei kutospelin nilkkarallin jälkeen askin puolelle palannut. Aivan satavarmaa tietoa ei tähtisentterin pelikunnosta ole, mutta Uhmapelaajien tietojen mukaan nilkka ei missään nimessä ole täydessä pelikunnossa. Ylivoima ja erikoistilanteet ovat pitäneet tuttuun Nokia-tyyliin pintansa tosipeleissäkin, mutta tasakentällisin Janne Kainulaisen poppoo on ollut helisemässä.

Liian isoja johtopäätöksiä ei kummankaan puolivälieräsarjoista kannata vetää, sillä oletettavasti pelin henki muuttuu nyt välieriin aivan totaalisesti. Nokian koneesta ei karstat tunnu irtoavan ja Rantalan epävarma kunto ei liiemmin asian kanssa helpota. Tähtiyksilöt menevät tässä likimain tasapäin, mutta Classicin alempien kenttien uskoisi nappaavan isoa etua vieraaseen nähden. Kotietu pitää Bläk Boksissa ja XLBetin kärkikellotus ruksitaan pelitositteelle mukaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Classic voittaa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.