F Liiga ke 05.10. klo 18:30

Classic - Nokian KrP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan finaali-uusinnassa tempo korkealla – vieraiden kassarit eivät saa rantapalloakaan kiinni!

Seitsemättä peräkkäistä mestaruuttaan jahtaava Classic on ylivoimainen ykkössuosikki tälläkin kaudella. Juha Kivilehdon hyppääminen ykköspakista pääluotsiksi herätti mielipiteitä mutta täysin ylivertaisen materiaalin penkin takana, jopa jokainen Uhmapelaajien lukijakin napsisi voittoja peräjälkeen. Kasvukipuja on jälleen näkynyt Lempäälässäkin, mutta viime kierroksilla Familyn kone on ottanut kierroksia jo tuttuun tyyliin alleen.

Nurmon Jymylle kärsityn shokki-tappion jälkeen kasvoja pestiin ensin Peliveljien kustannuksella 8-4 ja viimeksi kärkijoukkueista Oilers jäi Bläk Boksissa täysin jyrän alle lukemin 9-1. Ville Lastikka on sarjan paras pelaaja ja taustaviulussa Eemeli Salin ja Sami Johansson heiluttavat komeasti tahtipuikkoa. Alpo Laitila on tulevaisuuden ykköstykki ja johtaa erinomaisesti esiintynyttä kolmosvitjaa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Nokian KrP liitää neljän ottelun voittoletkussa, joka on varsin hyvin joukkueelta, joka operoi ilman maalivahtia. Tähtikassari Miro Tuomala on edelleen lasaretin puolella, ja tolppien välissä on käynyt yrittimässä sekä nuori Miki Saarinen että jo kertaalleen uransa lopettanut Kaapo Kettunen.

Viidessä ottelussa omissa on kolissut 28 kertaa, mutta toisaalta kova hyökkäysarsenaali antaa tähän myös saumat. Henri Johansson on ollut erinomainen ja näätäkuninkaan siipien alla Joona Rantala ja Mikko Laaksokin ovat saaneet pelihuumorista pikkuhiljaa kiinni. Nokia on sarjan parhaita joukkueita erikoistilanteissa ja ylivoimalla näätä osuu tolppien väliin todella kovalla prosentilla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Viime kevään finaali-uusinnassa tuskin jäädään kyttäilemään ja vieriaden kassareiden muutaman konseptiin kuuluvan hörpyn jälkeen KrP:n on pakko aktivoittaa peliä. Classic laittoi kahdessa viime ottelussa huippuvahtien selänkin takana verkkoa tiukalle, ja nyt haaste tällä saralla on huomattavasti kevyempi. Näätä osuu useasti ja Family vielä useammin, joten isketään overia kernaasti pelikupongille!