Ecuador – Chile

la 22.06. Klo 02:00

Hallitseva mestari Chile porskuttaa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

C-lohkon toisen kierroksen kamppailussa kohtaavat Ecuador ja Copa American kahdesti putkeen voittanut Chile.

Ecuador oli ensimmäisessä ottelussa täysi vastaantulija, sillä Uruguay oli aivan liian kova jokaisella osa-alueella. Ottelu oli ohi ensimmäisen puoliajan jälkeen Uruguayn johtaessa jo 3-0. Ecuador ei saanut omaa hyökkäyspelaamistaan käyntiin juuri lainkaan, sillä Uruguayn todella tiivis puolustuspelaaminen oli erinomaisella tasolla.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Chilen ensimmäinen ottelu sujui mallikkaissa merkeissä kaataen kisojen vierailijamaa Japanin tylysti 4-0 lukemin. Eduardo Vargas maalasi kahteen otteeseen, Sanchezin ja Pulgarin maalatessa kertaalleen. Vargas ja Sanchez ovat useamman vuoden ajan muodostaneet La Rojan vaarallisen hyökkäysduon. Molempia pelimiehiä yhdistää se, että maajoukkueessa kulkee käytännössä aina, vaikkei seurajoukkuetasolla pelaaminen olisi sujunut odotetulla tavalla.

Chile lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina ja se käy lohkovoitosta kovaa kamppailua Uruguayn kanssa. Chilen pelaajat tietävät varmasti, että kyseessä on niin sanotusti pakkovoitto, mikäli lohkon ykkössija halutaan saavuttaa. Nostetaan lapulle Chilen voitto Ecuadorista.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!