to 04.06. klo 23:30

Furia - Chaos

Chaosilla ei aivan vielä riitä

Blast Premier -turnauksen Amerikan showdown jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä. Turnauksessa on tarjolla kolme jatkopaikkaa kesäkuun lopussa pelattavaan finaaliturnaukseen. Torstain ja perjantain välisen yön ensimmäisessä ottelussa edelleen Valven turnauksiin pelikiellon omaavan Josh ”steel” Nissanin joukkue Chaos saa vastaansa Brasilian parhaan joukkueen – Furian. Ottelu alkaa klo: 23:30 ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Furia lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä Chaosin pelikunto on ollut liian epätasainen. Joukkue on voittanut monia huippujoukkueita, kuten esimerkiksi Liquidin, mutta samaan aikaan Chaos saattaa kärsiä häviöitä heikompia joukkueita vastaan.

Furia on viime aikoina löytänyt todella tasaisen ja hyvän pelikunnon. Furia nousi Brasilian ykkösjoukkueeksi ja Furia on suorastaan dominoinut useita Pohjois-Amerikan joukkueita. Furian yliaggressiivinen pelityyli on ollut todella tehokas ja joukkueen entry-fragger Andrei ”arT” Piovezan on suuri onnistuja tässä kategoriassa. ArT yrittää ottaa entry-frägin keskimääräisesti noin 50% ottelun kierroksista ja onnistuu niissä samalla prosentilla. ArT:n impact-rating on ennennäkemätön, sillä esimerkiksi viimeisen kolmen kuukauden ajalta pelaajan rating on 1.04, kun taas impact-rating on 1.23.

Furialla on myös todella suuri etu ottelun karttavalinnoissa, sillä Chaosilla ei ole vielä järeää kuuden kartan poolia toisin kuin Furialla. Lapulle otetaankin Furian kierrostasoitusta, joka on yllättävän alhainen ottelun lähtökohdat huomioon ottaen.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>