Blast Pro Series pe 14.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, Blast Pro Series: MiBR – Cloud9 | MiBR:n kokoonpanohuolet tarjoavat hyvät kohteet!

Blast Pro Series Lissabon 2018

Ehkä ensimmäisen päivän mielenkiintoisin ottelu — MiBR vastaan Cloud9 alkaa perjantaina 21:00. Ottelun on BO1, kuten kaikki turnauksen ottelut finaalia lukuunottamatta. Blast Pro Series pelataan Lissabonissa, Portugalissa ja kyseessä on yksi loppuvuoden suurimpia turnauksia.
Ottelun karttana pelataan Mirage, joka on molemmille joukkueille erittäin tuttu ja jokseenkin turvallinen kartta. MiBR on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana kaksikymmentä ottelua Miragessa ansaiten 70% voittoprosentin. Cloud9 on ennättänyt Mirageen kuusitoista kertaa voittaen tasan puolet otteluistaan.

MiBR:n kokoonpanohuolet

Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että MiBR:n on huhuttu tekevän kokoonpanoonsa erittin suuria muutoksia lähiaikoina. MiBR haluaa päästä eroon heidän kahdesta pohjoisamerikkalaisesta pelaajastaan Jacky ’Jake’ ”Stewie2K” Yip:stä ja Tarik ”tarik” Celik:stä ja valmentajastaan Janko ”YNk” Paunović:stä. MiBR haluaa huhujen mukaan palata takaisin täysin brasilialaiseen kokoonpanoon. Huhut kertovat, että Stewien tilalle tulisi Liquidissa tällä hetkellä pelaava Epitácio ”TACO” de Melo ja YNK:n tilalle tulisi Liquidia valmentava Wilton ”zews” Prado.
Eikä siinä vielä kaikki. MiBR pelaa muuten normaalilla kokoonpanollaan tässä turnauksessa, mutta joukkueen brasilialaistähti Fernando ”fer” Alvarenga ei ole kokoonpanossa mukana. Uutisoinnin mukaan hänellä on korvaleikkaus, ja täten hän ei pysty osallistumaan tämän viikonlopun turnaukseen.
Ironisesti Fer:ä tuuraa turnauksessa pohjoisamerikkalainen Braxton ”swag” Pierce. MiBR:n leirissä on siis ovet auki, ja sisällä on varmasti jonkin sortin pyörremyrskyä. Yksikään joukkue ei pysty pelaamaan omalla tasollaan tälläisien uutisten äärellä ja ilman tärkeää avainpelaajaansa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Cloud9:n vahva ja taitava nippu osaa yllättää

Cloud9:n suurimpia vahvuuksia tällä hetkellä on heidän kokoonpanon yllättävyys. Joukkueella on kasassa todella taitava nippu, mutta joukkuepeli on täysi kysymysmerkki. Joukkueella on nyt kokoonpanossaan hieman kaikkea. Major-voittaja Robin ”flusha” Rönnquist tuo joukkueeseen todella paljon kokemusta, kun taas Ismail ”refrezh” Ali tuo joukkueeseen nuoruuden intoa ja taitavaa ampumistaitoa.
Heidän lisäksi Cloud9:n nipusta löytyy tasavahvat suorittajat Will ”RUSH” Wierzba ja Timothy ”autimatic” Ta. Heidän lisäksi joukkueesta löytyy kuuluisa ”The Problem”, eli Fabien ”kioshima” Fiey. Kioshima tuo joukkueeseen flushan tapaan kokemusta ja hän on erinomainen ”rifle-pelaaja”.
Mirage on loppujen lopuksi kartta, joka suosii vapaampaa pelaamista ja ”mid-round calleja” eli kesken kierroksen tapahtuvaa sopeutumista. Miragessa ei pitkälle pötki pelkillä valmiiksi harjoitelluilla strategioilla. Yksilötaito, joukkueena yhteen pelaaminen sekä sopeutuminen ovat paljon suuremmassa osassa ottelua. Tässä uusi Cloud9 kokoonpano voi olla todella hyvä ja tehokas.