ENCE - MiBR

la 20.07. Klo 22:30

MiBR:n vapaa tyylii ei tepsi suomalaisjoukkueeseen

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Chicago -turnauksen välierät ovat edessä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelataan kaksi välieräottelua. Ensimmäinen ottelu pelataan brasilialaisjoukkue MiBR:n ja suomalaisjoukkue ENCE:n välillä. Ottelu alkaa klo: 22:30 ja se pelataan tietysti BO3 -formaatilla. Toisessa välieräottelussa Team Liquid saa vastaansa ranskalaisjoukkue Team Vitalityn. Näiden kahden joukkueen välinen ottelu alkaa klo: 02:20, ja siitä ottelusta voit lukea lisää täältä.

ENCE:n ja MiBR:n välinen ottelu on suomalaisnäkökulmasta illan pääottelu. ENCE voi voitolla edetä turnauksen finaaliin, joka olisi Colognessa kärsityn katastrofin jälkeen todella palkitsevaa. ENCE lähteekin illan otteluun todellisena ennakkosuosikkina.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

MiBR on esittänyt hyviä otteita turnauksen aikana huolimatta siitä, että joukkue pelaa valmentajansa zews:n kanssa. MiBR on muuttanut pelityyliänsä paljon vapaammaksi, ja antanut tilaa joukkueen yksilöpelaajille. Joukkue ei ole enään nojannut taktiikoiden varaan, joka on oikea ratkaisu siinä vaihessa, kun joukkue pelaa valmentajansa kanssa, joka ei ole lähelläkään ammattilaispelaajien tasoa.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

MiBR:n pelityyli on tehonnut joitain joukkueita vastaan, kuten G2:sta ja Envy:ä. G2:lla oli eilen todella huono päivä, sillä jos joukkue olisi pelannut omalla tasollaan, ei MiBR olisi voittanut ottelua. Envy on ylipäätään todella huono joukkue tällä hetkellä ja heistä ei ole vastusta MiBR:lle.

ENCE on kuitenkin näihin joukkueihin verrattuna aivan eri kalibeeria. ENCE:llä on oikeassa suhteessa ns: ”scrappy-style” pelaamista, (joka on lähinnä pugimaista nopeatempoista pelaamista hyvin yksinkertaisia taktiikoita käyttäen) ja hieman taktisempaa pelaamista. ENCE ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, kuten G2 on, vaan joukkueen kaikki viisi pelaajaa pystyvät voittamaan kierroksia.

MiBR:llä ei myöskään ole yhtään karttaa, jossa he olisivat suosikkeja ENCE:ä vastaan. Suomalaisjoukkue on ollut todella hyvässä vireessä turnauksessa, ja joukkue ei ole hävinnyt vielä karttaakaan. Sama meno jatkuu illan/yön ottelussa MiBR:ä vastaan, kun joukkue etenee voittamattomana turnauksen finaaliin.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!