Team Liquid - Team Vitality

su 21.07. Klo 02:20

Maailman parhaat joukkueet vastakkain

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Chicago -turnauksen välierät ovat edessä, kun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelataan kaksi välieräottelua. Ensimmäisessä ottelussa suomalaisjoukkue ENCE saa vastaansa siipirikkoisen brasilialaisjoukkue MiBR:n. Ottelun pelivihjeet ja pohdinnat löydät toisesta vihjeestämme täältä.

Toinen semifinaali on todella kovatasoinen ottelu. Maailman paras joukkue Liquid saa vastaansa maailman toiseksi parhaan joukkueen Vitalityn. Lajista tietämätön voisi kuvitella, että ottelusta on tulossa todellinen trilleri, sillä ottelussa kohtaa kaksi parasta joukkuetta. Asia ei ole kuitenkaan näin.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Liquid on niin paljon muita joukkueita parempi tällä hetkellä, että Vitalityn mahdollisuudet voittaa ottelu ovat hyvin pienet. Liquid on dominoinut CS:n skeneä nyt viimeiset kolme kuukautta ja tästä on selvästi alkamassa uusi aikakausi, joka on ehdottomasti Pohjois-Amerikan Team Liquidin aikakausi.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Joukkueet kohtasivat viimeksi ESL One Cologne -turnauksen finaalissa, jossa Liquid voitti Vitalityn numeroin 3-1. Liquid pystyi pitämään koko Vitalityn joukkueen aisoissa niinkin hyvin, että Liquidin neljä pelaajaa pelasivat turnauksen finaalissa paremmin, kuin Vitalityn superstara Mathieu ”ZywOo” Herbaut.

Yön ottelun karttavalinnat ovat hieman monimutkaiset. Molemmilla joukkueilla on sama ”permabänni”, joka on tässä tapauksessa Train. Liquid ei pelaa kyseistä karttaa ollenkaan, kun taas Vitality on joutunut pakosta pelaamaan Trainia kolme kertaa ESEA MDL-liigassa. Karttavalinnat saattavat edetä jopa niin, että molemmat joukkueet päästävät Trainin läpi niin, että se poistetaan vasta toisena karttana toisen joukkueen toimesta.

Karttavalintoja on mahdoton ennustaa tämän takia, mutta se on varmaa, että Vitalityllä ei ole yhtään karttaa, jossa joukkue olisi ennakkosuosikki. Viimeksi Vitality voitti Liquidin Dust 2:ssa jatkoajalla, mutta Vitalityn tämän hetken tasolla kyseinen temppu ei tule onnistumaan.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!