la 24.08. klo 19:45

North - CR4ZY

CR4ZY ja suomalainen ottoNd ensimmäisenä joukkueena Legends Stagelle?

Starladder Major -turnauksen Main Qualifier -vaiheen kolmas kierros pelataan tänään, lauantaina, 24. päivä elokuuta. Tänään pelataan kahdeksan ottelua ja samalla sanotaan hyvästit kahdelle joukkueelle, jotka tulevat tippumaan turnauksesta. Suomalaisten onneksi tänään nähdään myös, että mitkä kaksi joukkuetta karsivat ensimmäisenä major-turnauksen Legends Stage -vaiheeseen! Illan prime-time -otteluna nähdään suomalaisvärillä varustetun CR4ZY:n kolmas ottelu, jonka voittaja etenee suoraan Legends Stagelle häviämättä otteluakaan. CR4ZY saa vastaansa tähän otteluun tanskalaisjoukkue Northin. Ottelun on määrä alkaa klo: 19:45, mutta pienet viivästykset ovat arkipäivää turnauksien ensimmäisinä päivinä.

CR4ZY lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja täysin ansaitusti. Joukkue, joka koostuu kolmesta serbialaisesta, yhdestä suomalaisesta ja yhdestä lithuanialaispelaajasta on noussut nopeasti todella vaaralliseksi joukkueeksi, joka on nyt kaikkien huulilla. CR4ZY:lla on mahdollisuus edetä turnauksessa todella syvälle. Joukkue on täynnä todella taitavia pelaajia ja he ovat osoittaneet pelaavansa todella hyvin yhteen.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

CR4ZY pelaa hyvin simppeliä CS:ää, jokseenkin yksinkertaisilla taktiikoilla varustettuna. CR4ZY poikkeaa nuoresta ja kokemattomasta joukkueesta siten, että he pelaavat todella hyvin toisilleen. Samalla joukkueesta kuitenkin löytyy todella taitavia pelaajia, jotka pystyvät voittamaan kierroksia jopa yksin. Tähän mennessä ”paras CR4ZY” nähtiin minor -turnauksessa, joka oli karsintaturnaus tähän turnaukseen. Siellä CR4ZY esti Fnaticin major-aikeet voittamalla joukkueen uskomattomalla 2-0 -tuloksella. Sen jälkeen CR4ZY sai vastaansa tämän illan vastustajansa Northin, joka kaatui todella vakuuttavasti 2-0. North ei saanut kymmentä kierrosta kummassakaan kartassa.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

CR4ZY aloitti urakkansa major -turnauksessa voitolla Grayhoundia vastaan. CR4Zy oli ottelussa 4-12 häviöllä, sillä joukkue ei saanut paljoa aikaan Nuken terroristi-osuudella. Tämä on hyvin yleistä, sillä Nuke on kartta, jossa voi helposti törmätä tiiliseinään, jos ottelu alkaa huonosti. CR4ZY kuitenkin osoitti CT-osuudella, että Grayhoundilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa ottelua, sillä australialaisjoukkue ei päässyt lähellekkään kierrosvoittoa useilla kierroksilla.

CR4ZY:n vahva CT-osuus jatkui toisessa ottelussa Furiaa vastaan. CR4ZY voitti Trainissa kymmenen kierrosta, joka riitti ottelun voittoon, sillä joukkue oli onnistunut myös terroristi-osuudellaan saadessaan kuusi kierrosta, joka on hyvä määrä Trainissa. Train kuitenkin suosii Nuken kaltoin CT-puolta.

Kaikkien huulilla olevan CR4ZY:n vahvat CT-puolet lupaavat hyvää illan otteluun Northia vastaan. North on pelannut pelkästään todella huonoja joukkueita vastaan tässä turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa North sai vastaansa Symanin, joka oli rankattu turnauksen huonoimmaksi joukkueeksi. North pelasi heitä vastaan surkean terroristipuolen ja sai vain viisi kierrosta. Seuraavassa ottelussa North sai vastaansa INTZ:n ja tämäkin ottelu pelattiin ensimmäisen kaltoin Trainissa. North piti todella hyvän CT-puolen ja voitto 14 kierrosta. INTZ on turnauksen heikoimpia joukkueita ja mikään muu tulos ei olisi ollut hyväksyttävää.

CR4ZY:n pelatessa samalla tavalla CT:llä, kuten turnauksen ensimmäisissä otteluissa, tulee Northilla olemaan tukalaa terroristipuolella. CR4ZY:llä ei ole ollut ongelmia terroristipuolella viimeisen kolmen kuukauden aikana, vaan joukkue on pelannut todella lupaavasti simppeleillä strategioilla ja viisaalla mid-round calleilla.

CR4ZY lähtee otteluun voittajasuosikkina varsinkin omaan karttaansa. CR4ZY saa valita omaksi kartakseen Miragen, joka on joukkueelle erittäin hyvä kartta. Miragessa CR4ZY:n tähtipelaajat pääsevät irti ja joukkuella on todella hyvä mahdollisuus pommittaa monta terroristikierrosta tukemaan joukkueen loistavaa CT-puolta.

Miragessa North on ollut viime aikoina umpisurkea. Joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut Miragea seitsemän kertaa ja näistä on kertynyt todella alhainen 14% voittoprosentti. CR4ZY on takonut Miragea seitsemän kertaa ja voittanut kaikki seitsemän ottelua. Kaikki merkit povaavat CR4ZYn otteluvoittoon, sillä North ei saa läheskään yhtä dominoivaa karttaa itsellen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>