NHL ma 31.01. klo 02:00

Dallas Stars - Boston Bruins

Kestääkö Dallasin kantti?

Dallas Stars isännöi ensi yönä Boston Bruinsia, ja ottelu on monellakin tapaa erittäin mielenkiintoinen. Dallasin peli notkahti viime ottelussa Washington Capitalsia vastaan pitkän hyvän jakson jälkeen. Alkaako Dallasilla taas alamäki, vai saako joukkue kasattua rivinsä? Pidämme ottelua erittäin tasaisena. Tähän asetelmaan suhteutettuna kolmosta hipova kerroin Dallasin kotivoitolle tarjoaa mahdollisuuden, jota emme voi jättää hyödyntämättä.

Dallas oli neljän ottelun voittoputkessa, ennen kuin se sai viime matsissa rumasti turpaansa Washingtonilta. Ottelu oli kuitenkin paljon tasaisempi kuin 5-0 loppulukemat kertovat. Dallas jopa vei kiekonhallinnan ja laukausyritykset itselleen, mutta Braden Holtbyn surkea ottelu tolppien välissä oli liikaa kestettäväksi. Nyt Dallasin maalille palaa Jake Oettinger, joka on joukkueen selvästi varmaotteisin maalivahti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Boston on myös haparoinut viime aikoina. Edellisessä ottelussaan Bruins kykeni hikisesti voittamaan umpisurkean Arizona Coyotesin 2-1 lukemin. Ennen sitä Boston sai turpiinsa Colorado Avalanchelta sekä Anaheim Ducksilta. Bostonin pelaajarunko on ikämies osastoa, ja puolustuskalustokin on todella ohut. Kun kausi etenee, uskomme Bostonin suoritustason laskevan selvästi. Mielestämme sen alkutahdit on jo lyöty, kun ykkösketju on jouduttu hajottamaan ja tähtipelaajien pistetahdit ovat laskeneet huomattavasti.

Isoin kysymys ottelun kannalta on, kestääkö Dallasin kantti edellisen murskatappion. Teksasilaisjoukkue on ennenkin pelannut erinomaisia pätkiä, joita on seurannut ruma alamäki. Kerroin on kuitenkin niin herkullinen, että olemme valmiita laittamaan rahamme likoon Dallasin henkisen kantin puolesta. Vetoa varten kannattaa ehdottomasti avata pelitili Bet22:lle, joka tarjoaa nykyään parhaat NHL-kertoimet selvällä marginaalilla. Sivusto tarjoaa vieläpä 122 euron bonuksen urheiluvedonlyöntiin.

10 euroa pelirahaa