ke 07.04. klo 02:30

Detroit Red Wings - Nashville Predators

Nashvillellä on loistava mahdollisuus jatkaa hurjaa virettä!

Tulevana yönä Detroit Red Wings isännöi Nashville Predatorsia. Detroit on ajoittain esiintynyt hyvin, mutta perus suorittaminen on kuitenkin edelleen heikolla tasolla. Nashville puolestaan on noussut toden teolla taistelemaan viimeisestä pudostuspeleihin oikeuttavasta sijasta ja tällä hetkellä vieraat on todella kovassa iskussa.

Detroitilla voitot on totutusti ollut viime aikoina vähissä, mutta edellisessä ottelussa se haki todellisen yllätysvoiton Tampa Bay Lightningin vieraana lukemin 5-1. Esitys oli Detroitilta varsin kelvollinen, mutta osa on kuitenkin laitettava Tampa Bayn melko haluttoman esityksen piikkiin. Kovia joukkueita vastaan Detroit ajoittain esiintyy odotettua paremmin ja se esimerkiksi pelasi kaksi hyvää ottelua Florida Panthersia vastaan, vaikka kummastakaan ei voittoa tullut. Detroitin kannalta huolestuttavaa on se, että jo valmiiksi tehottomasta hyökkäyksestä oli edellisessä ottelussa sivussa pitkäaikaispotilas Tyler Bertuzzin lisäksi Robby Fabbri, Sam Gagner ja Bobby Ryan.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Nashville puolestaan on noussut suorastaan hurjaan vireeseen, kun edellisistä 11 ottelusta on tullut peräti yhdeksän voittoa. Viimeistelyyn on alettu saada parempaa otetta, mutta suurimpana syynä on ollut paremmin yhteen hitsautunut puolustuspelaaminen ja sen taustalla suomalaiskaksikon Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen loistavat otteet tolppien välissä. Myös Nashvillelle loukkaantumiset on tuoneet omat haasteensa, mutta niiden myötä uusia nimiä on noussut esille ja suomalaisittain Eeli Tolvanen on noussut suureen rooliin niin ykköskentässä, kuin myös ylivoimalla.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 26.3. ja tuolloin Nashville tuhosi Detroitin lukemin 7-1, mutta samanlaisiin lukemiin tuskin päästään tulevana yönä. Nashvillen pelillinen taso on tällä hetkellä selvästi korkeammalla ja sitä myöten myös vieraissa se lähtee varsin selkeänä ennakkosuosikkina. Peli-ideaa lähdetään kuitenkin metsästämään vähämaalisuuden puolelta. Vaikka Detroit onnistui iskemään viisi maalia Tampa Bayn verkkoon, on joukkueen hyökkäyspeli kuitenkin pitkälti vain muutaman pelaajan varassa eikä ylivoimapeli ota toimiakseen. Nashville on monesti joutunut maalipaikkojen osalta altavastaajaksi, mutta Detroitia vastaan sen pitäisi pystyä antamaan hyvä tuki maalivahdeille.