CS ke 24.11. klo 16:00

Dignitas - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dignitas ja ECSTATIC Pinnaclen turnauksessa vastakkain – karttaoveri lähellä?

BLAST:n ohella keskiviikkona pelataan myös Pinnacle Fall Series -turnausta sekä ESL Pro Leaguen Conference -karsintoja. Etenkin Pinnaclen turnauksen puolelta löytyy mielenkiintoisia ja tasaisia ottelupareja, joista yhtenä esimerkkinä Dignitaksen ja ECSTATIC:n välinen klo: 16:00 alkava ottelu. ECSTATIC on entinen Lyngby Vikings, joka rebrändäsi itsensä täysin esports-organisaatioksi uuden nimen alle.

Joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä samalle viivalle asetettuna. Molemmat ovat olleet viime aikoina pienissä vaikeuksissa joitain joukkueita vastaan, mutta myös hyviä tuloksia on tullut. Voittajaa on erittäin hankala veikata, eikä kertoimetkaan ole pahasti pielessä. Tämän takia katseet suunnataan ottelun karttaoverin pariin, jossa on mahdollisuudet napsauttaa 1,95 -kerroin komeasti taskuun.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Dignitas tulee varmastikin poistamaan Dust 2:n, jota joukkue on pelannut vain kolmesti viimeisen kolmen kuukauden aikana. ECSTATIC puolestaan poistaa todennäköisesti Nuken tai Miragen, jolloin Dignitas valitsee toisen näistä omaksi kartakseen. Miragessa ECSTATIC on ollut todella heikko, kun puolestaan Nuke on Dignitaksen vahvin kartta. Joka tapauksessa Dignitas lähtee omaan karttavalintaansa suurena ennakkosuosikkina.

ECSTATIC saa valittua omaksi kartakseen Vertigon, missä joukkue on hakannut peräti 28 ottelau viimeisen kolmen kuukauden sisään voittaen niistä hurjat 86%. Ennakkoasetelmien perusteella ruotsalaisjoukkue Dignitaksella ei pitäisi olla mitään palaa kyseisessä kartassa, minkä takia lapulle isketään ottelun pelattujen karttojen ylittymistä.

Dignitas

@dignitas
.@f0rest has a small crosshair? Check out his settings in our latest video!

🎥 youtu.be/mfaG7-cXy_E