UHMAPELAAJAT ke 21.12. klo 19:00

Djokovic - Kyrgios

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mitä herkkua! Dubaissa pelataan Wimbledon-finaalin uusinta, kun Kyrgios haastaa Djokovicin!

Yllättävä konttaus nähtiin WTL:ssä tiistaina, kun Novak Djokovic hävisi suoraan kahdessa erässä vasta hiljattain pitkän loukkaantumisensa jälkeen kehiin palanneelle saksalaiselle Alexander Zvereville. Heti keskiviikkona ATP-kauden finaalivoittoon kruunanneella serbialaisella on mahdollisuus pestä kasvonsa, kun todellisessa titaanien taistelussa ja päivän ehdottomassa viihdepläjäyksessä vastaan asettuu Nick Kyrgios.

Kyrgiosin ottelut Lähi-idässä eivät ole sujuneet järin menestyksekkäästi, kun sekä Cameron Norrie Diryahin turnauksessa että Felix Auger-Aliassime maanantaina Dubain WTL:n avauksessa ovat kyykyttäneet australialaista 2–0-numeroin. Lujaa syöttöä pommittava tenniksen paha poika ei ole löytänyt parasta virettään viimeisimmän – US Openiin päättyneen – Yhdysvaltain kiertueen jälkeen. Tokion ATP-turnauksessa lokakuun alussa mies joutui luovuttamaan puolivälierissä, eikä ollut sen jälkeen pelannut ennen näytösotteluita.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Oli pieni ihme, että Djokovic konttasi tiistaina, sillä kaiken piti olla miehelle pedattu. Pitkän sairaslomansa hiljattain päättänyt Zverev oli pelannut Ranskan avointen jälkeen yhden ottelun ja serbialainen päättänyt kautensa loistavasti viidellä perättäisellä voitolla ATP-finaaleissa. Erityisen yllättävä tappio oli, koska Djokovic vaikutti vielä noin kuukausi sitten täysin ylivoimaiselta.

Julie 🇫🇷🇬🇧

@NDjokofan
His hips don’t lie 😂🤣 @djokernole 🕺🏻

📸: @wtltweets on IG instagram.com/worldtennislea…

Kuten muistetaan, Kyrgios ja Djokovic kohtasivat edellisen kerran Wimbledonin finaalissa. Tuolloin serbialainen ylsi ylivoimaiseen voittoon nurmella, vaikka Kyrgios oli uransa kovimmassa hurmoksessa sitten 2010-luvun alkupuolen. Tällä hetkellä australialainen on valitettavan kaukana parhaastaan ja se on verottanut pelisuorituksissa.

Ainakin Instagramin perusteella Kyrgios vaikuttaa ottavan näistä Saudien ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kekkereistä turistina kaiken irti. Löytyykö pelituntuma vieläkään? Tuskin. Lapulle tankataan kahta kauheammin Djokovicin voittoa suoraan kahdessa erässä (Erätasoitus – Djokovic -1,5).