to 15.08. klo 04:00

The International 9 - Turnausvedot

The International on täällä

DOTA 2:n vuosi huipentuu, kun vuoden suurin esports turnaus The International alkaa 15.8. Kiinassa. Turnaukseen osallistuu 12 Dota Pro Circuitin kautta paikkansa ansainnutta joukkuetta ja tämän lisäksi 6 joukkuetta, jotka ansaitsivat paikkansa avoimien karsintojen kautta. Toisin kuin useissa muissa peleissä, Dotassa yllätykset ovat arkipäivää ja näin ollen tämänkin vuoden voittajan ennustaminen on hyvin haastavaa. Viime vuonna yksi turnauksen suurimmista altavastaajista (OG) eteni lopulta aina turnauksen voittajaksi asti. Suomalaisien Topsonin ja Jeraxin edustama joukkue on mukana myös tänä vuonna puolustamassa titteliään.

Tänä vuonna turnauksen selkein ennakkosuosikki on Team Secret, joka on vei nimiinsä kaksi Major turnausta tällä kaudella. Euroopan kärkinimen kovin haastaja on kotimaan ylpeys Vici Gaming, joka voitti myös kaksi Majoria ja tämän lisäksi Starladderin järjestämän Minor-turnauksen. Näiden ohella turnauksen vahvimpia voittajakandidaatteja ovat Virtus.Pro, PSG.LGD sekä Team Liquid, joka erotti joukkueestaan kesällä suomalaisen MATUMBAMANin.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Turnauksen lohkovaihe pelataan bo2 (paras kahdesta) formaatilla, jossa tasapelit ovat mahdollisia. Käytännössä siis jokainen yksittäinen kartta on yhden pisteen arvoinen, joten yksittäiselläkin voitolla voi olla suuri merkitys lopullisessa taulukossa. BO2 ovat varsin haastava konsepti vedonlyönnillisesti kertoimien puolesta, joten viihdettä turnaukseen haetaan näin alkuun turnausvetojen kautta.

Ensimmäisenä kohteena lapulle poimitaan turnauksen voittajan alueeksi Kiinaa. Vici Gaming ja PSG.LGD tulevat antamaan kaikkensa lähes fanaattisen kotiyleisönsä edessä, ja joukkueet ovat varmasti säästäneet kaikki pienetkin kikat vuoden tärkeintä turnausta varten. Tarjotussa kertoimessa on selkeästi ilmaa suhteessa kiinalaisten menestyshistoriaan. Toisena kohteena otetaan turnauksen lyhimmän pelin overia, koska 16:29 tai nopeampi peli tarkoittaa todellista ylijuoksua, mikä on todella haastavaa tämän hetkisen patchin metalla, kun mukana on tämän hetken 18 parasta joukkuetta.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>