Montenegro – Tsekki

ti 10.09. Klo 21:45

Häviääkö Tšekki jälleen vieraissa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Eurokarsintojen A-lohkossa Montenegro ja Tšekki taistelevat tärkeistä pisteistä tiistai-iltana.

Montenegro on saalistanut vain kaksi pistettä neljästä ottelusta, eikä joukkueen pelaaminen ole sujunut halutulla tavalla. Joukkue on kärsinyt maalinteko-ongelmista, mikä on näkynyt tulostaululla. Toisaalta Montenegro haki syyskuun alussa komean 2-1 vierasvoiton Unkarista, mutta kyseessä oli ystävyysottelu.

HUIPPUTARJOUS: 25€ tai rahat takaisin!

Tšekki on neljän ottelun jälkeen kerännyt kuusi pistettä ja on lohkossa kolmantena. Joukkueen pelaaminen ei ole Montenegron tavoinkaan ollut mitään kovin kehuttavaa. Viime kierroksella Kosovo yllätti Tsekin maalein 2-1. AS Romaa seurajoukkuetasolla edustava Patrik Schick on ollut hyvässä vedossa ja iski myös Kosova vastaan vierasjoukkueen ainokaisen.

Pelaajamateriltaan Tšekki on Montenegroa selvästi parempi joukkue, vaikka ei sillä ole enää yhtä laadukkaita pelaajia kuin muutamia vuosia takaperin. Tšekin olisi voitettava Montenegro, jotta ryhmä ei menettäisi lisää kaulaa Kosovoon ja Englantiin nähden. Kosovo on kahden pisteen päässä ja Englanti kolmen, mutta Englanti on pelannut ottelun vähemmän.

Ottelusta odotetaan melko tasaista, eikä kumpikaan ole ollut kovassa vedossa viime aikoina sekä molempien viimeistely on ollut tukossa. Ottelu on todella tärkeä etenkin Tšekille, sillä voitto olisi vain raavittava. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi vähämaalisuus (ottelussa alle 2,5 maalia) ja toiseksi pelivalinnaksi Tšekin voitto pienellä panoksella.