ma 09.09. klo 21:45

Puola - Itävalta

Puola ja Itävalta taistelevat G-lohkon kärkisijasta!

Puola isännöi Itävaltaa G-lohkon kärkikamppailussa kotikentällään maanantaina.

Puolalaiset johtavat yhä oman lohkonsa sarjataulukkoa, vaikka he perjantaina kokivatkin 2–0 -vierastappion Slovenialle. Slovenia oli ottelussa vaarallisempi, vaikka pallo pysyi suurimmaksi osaksi vierailijoiden hallinnassa. Slovenian tiukka puolustus onnistui kuitenkin pitämään Puolan LewandowskiPiatek duon poissa pahanteosta.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Puolalaiset olivat voittaneet ennen perjantaista tappiotaan kaikki aiemmat karsintaottelunsa. Nyt he kohtaavat Itävallan, jonka he kaatoivat karsintojen ensimmäisellä kierroksella 1–0 -lukemin.

Itävalta puolestaan runnoi viimeisimmässä kamppailussaan Latvian maalein 6–0. Tätä nykyä Kiinassa ammattiaan harjoittava Marko Arnautović iski ottelussa kahdesti. Mies on myös ollut hyvässä vireessä uudessa seurassaan, jonka riveissä hän on maalannut jo neljä kertaa. Arnautovićin odotetaan siis onnistuvan maalinteossa myös Puolaa vastaan.

Itävalta on sarjataulukossaan tällä hetkellä toisena ja se taistelee kisapaikasta yhdessä Slovenian ja Israelin kanssa. Puolan kaataminen nostaisi joukkueen G-lohkon kärkisijalle, joten ottelu tulee olemaan todella mielenkiintoinen.

Kummaltakin joukkueelta löytyy maailmanluokan hyökkäysmateriaalia eikä kumpikaan joukkueista lähde ottelussa peruuttelemaan, sillä voittamisen panoksena on sarjataulukon ensimmäinen sija. Puola on kotietunsa ansiosta pienoinen ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä, mutta Itävalta on kuitenkin todistanut vaarallisuutensa viimeaikaisilla otteillaan.

Jätetään ottelun voittajan veikkaaminen tällä kertaa sikseen, sillä ottelusta odotetaan todella tiukkaa vääntöä ja se voi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Sen sijaan uskotaan kummankin osapuolen onnistuvan maalinteossa vähintään kertaalleen ja nostetaan se tämän kertaiseksi pelivalinnaksi.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>