ma 09.09. klo 21:45

Skotlanti - Belgia

Hakeeko Belgiä rutiinivoiton Skotlannista?

I-lohkon kamppailussa Skotlanti haastaa Belgian.

Skotlanti on neljän ottelun jälkeen saalistanut viisi pistettä ja se on lohkossa neljäntenä. Edellisellä kierroksella Skotlanti kohtasi juurikin Belgian ja kärsi selvän 3-0 tappion. Skotlanti on pelannut pääosin kelpo jalkapalloa, mutta Belgiaa vastaan tasoero oli vain yksinkertaisesti liian suuri, eikä joukkueella ollut mitäänn mahdollisuuksia voittoon.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Joukkueen avainpelaajiin kuuluu muun muassa Liverpoolia edustava Andrew Robertson, Celticin maalitykki James Forrest ja Manchester Unitedia edustava Scott McTominay.

Belgia on ollut erittäin vakuuttava EM-karsintaotteluissaan, eikä se ole menettänyt pistettäkään. Neljästä ottelusta on napsunut yhtä monta voittoa ja maaliero on komea 11-1. Nykyisin Interiä edustava Romelu Lukaku ja Real Madridin kesän megahankinta Eden Hazard ovat paukuttaneet maaliverkkoja kolme kertaa mieheen.

Belgiä lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Skotlanti ei kotiottelussaan halua menettää pisteitä helpolla. Uskotaan, että ottelussa tulee maaleja ja pelataan ensimmäisenä pelivalintana runsasmaaalisuutta (ottelussa yli 2,5 maalia). Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan Belgian vähintään kahden maalin voitto pienemmällä panostuksella.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>