EM-karsinnat ma 09.09. klo 21:45

Viro - Hollanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka kovaa Hollanti murskaa Viron?

Perjantai-iltana vakuuttavan 4-2 vierasvoiton Saksasta hakenut Hollanti matkaa seuraavaksi Viron vieraaksi.

Viro on C-lohkon viimeisenä ansaitusti. Joukkue ei ole kerännyt ainuttakaan pistettä neljästä ottelusta, eikä se ole onnistunut maalinteossa kuin kahdesti. Takaiskuja on kertynyt peräti 14, joten puolustuspelaaminen heikkoa ja muun muassa Saksa nuiji Viron täysin maanrakoon 8-0 loppulukemin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Hollanti oli erittäin vakuuttava Saksaa vastaan, eikä joukkueella ollut missään vaiheessa suurta hätää, vaikka Saksa johtikin ottelua. FC Barcelonaa nykyisin edustava keskikentän maestro Frenkie de Jong teki maajoukkueuransa ensimmäisen osuman toisen puoliajan alussa. PSV:n Donyell Malen iski myös ensimmäisen osuman maajoukkueen paidassa ja vieläpä maajoukkuedebyytissään!

Hollanti lähtee otteluun luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina, eikä Virolla kaiken järjen mukaan ole hirveästi mahdollisuuksia. Isketään lapulle, että 1. puoliajalla tulee yli 1,5 maalia. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan vierasjoukkueen tekevän yli 3,5 maalia.