CS ke 09.02. klo 19:00

Endpoint - 1WIN

Endpointille uhmakkaat panokset – joukkue yhden voiton päässä Pinnaclen pääturnauksesta

Keskiviikon rohkeimmat panostukset asetetaan klo: 19:00 alkavaan Pinnacle Winter Series 2 -turnauksen karsintaotteluun Endpointin ja 1WIN:n välillä. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee pääturnaukseen, sillä molemmat joukkueet ovat Swiss-formaatilla pelattavassa turnauksessa tilanteessa 2-0. Kolmella voitolla sisään – kolmella tappiolla ulos.

Endopoint on näistä kahdesta joukkueesta selkeästi tasokkaampi ja paremmin pelannut joukkue. Tämä näkyy useiden bookkerien 1,60 – 2,20 -linjoissa. Bookkereiden kastista löytyy kuitenkin poikkeuksia, joista Betive on loistava esimerkki. Endpointin kerroin on nostettu 1,86, joka tekee joukkueesta hyvin pienen ennakkosuosikin heidän valikoimassaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Endpoint tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Overpassin. Venäläisjoukkue 1WIN puolestaan poistaa Infernon, jolloin Endpoint saa valittua otteluun oman suosikkikarttansa Miragen. Miragessa joukkue on voittanut peräti 78% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun 1WIN puolestaan on onnistunut voittamaan vain 40%.

1WIN valitsee omaksi kartakseen varmastikin Dust 2:n tai Nuken. Dustissa Endpoint on äärimmäisen kilpailullinen, joten kyseistä karttaa voidaan todennäköisimmin odottaa ottelun kolmanneksi kartaksi. Nuke on venäläisjoukkueelle hyvä valinta, vaikka Endpoint on varsinkin viime aikoina osoittautunut edukseen siinäkin kartassa. Endpointin vahva vire todennäköisesti siivittää joukkueen voittoon keskiviikon ottelussa, mihin lasautetaan melkoisen terävät panostukset.

10 euroa pelirahaa