Bröndby – FC Inter

to 11.07. Klo 20:00

FC Interillä on hurja vuori kiivettävänä eurokarsinnoissa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

FC Inter saa suomalaisjoukkueista ainakin paperilla kovimman vastuksen euroliigakarsintojen avauskierroksella, kun se kohtaa tanskalaisjoukkue Bröndbyn. Turkulaiset pelaavat ensimmäisessä osaottelussa vierasviheriöllä.

Suomalaispelaaja Paulus Arajuuren edustama Bröndby isännöi FC Interiä torstaina Eurooppa-liigan karsinnoissa avauskierroksen ensimmäisessä ottelussa. Tanskan Superliiga on ollut jo tovin tauolla, mutta isäntä on pelannut useita harjoituskamppailuja eurokarsintojaan odotellessa.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Edellisessä ottelussaan 6.7. Bröndby hävisi ensi kaudelle Bundesliigaan nousevalle Union Berlinille vierasnurmella 2–1. Vieraiden maalista kamppailussa vastasi juurikin vaihdosta sisään tullut Arajuuri.

Suomen ja Tanskan pääsarjajalkapallolla on huomattavan suuri tasoero, joka on havaittavissa kaikilla osa-alueilla yksittäisten joukkueiden pelaajistoista lähtien. Veikkausliiga voisi olla lähestulkoon Tanskan kakkossarjataso, joten on selvää, ettei Inter lähde ennakkosuosikkina haastamaan Superliigan menestyjiin lukeutuvaa Bröndbyn ryhmää.

Veikkausliigassa tällä hetkellä melko hyvin menestyvä FC Inter hyötyy kuitenkin merkittävästi siitä, että Bröndbyllä ei ole sarjaa käynnissä eli heillä ei välttämättä ole samanlaista tuntumaa nurmeen, pelivälineeseen tai kilpailemiseen kuin turkulaisilla. Harjoitusotteluiden voitosta tai ystävyystitteleistä – millä nimellä niitä haluaakin kutsua – taisteleminen ei ole koskaan sama asia kuin merkittävät ottelut.

Bröndby on Inter-ottelussa kotonaan ehdoton ennakkosuosikki, mutta tässä tapauksessa uskotaan hitaaseen lähtöön. Harjoitusotteluissa isäntä ei ole viime aikoina tehojaan halutulla tavalla löytänyt, minkä lisäksi Interin pelituntuma on hienokseltaan vahvempi. Nostetaan kamppailuun peli-ideaksi vähämaalisuus ja valitaan ottelussa alle 2.5 maalia -kohde.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!