la 10.02. klo 17:00

Falun - Kalmarsund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitäh? Sarjataulukkoa katsomalla ei uskoisi – Superliigassa “mestarikandidaattien” mittelö ja ideajoukkueen satulaan ehtii vielä hypätä mukaan!

Salibandyssa vedettiin hetki happea kun höpöhöpö MM-karsinnat keskeyttivät pääsarjaottelut toviksi. Ruotsin Superliigassa runkosarjan loppurynnistykseen otettiin varaslähtöä jo aiemmin viikolla, mutta vetolipuketta saadaan sisään Super Bowl-viikonlopun kunniaksi jälleen lauantaina. Mestarisuosikki Falun on näyttänyt todella haavoittuvaiselta, eikä nousukiidossa oleva Kalmarsund todellakaan taivu Guide Areenalla helposti!

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta voitot tuplana!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Falun lähti kauteen suurimpana suosikkina ja on sitä pienistä vaikeuksista huolimatta edelleen. Emil Johansson arvotettiin jälleen maailman parhaimmaksi pelaajaksi ja uuden sukupolven mega-tähdet Malte Lundmarkin sekä Emil Ruudin johdolla ovat nousseet joukkuehierarkiassa jo ohi esimerkiksi “veteraani” Alexander Galante Carlströmin. Laajuutta löytyy, mutta pelillisesti taalainmaalaiset ovat yllättävänkin köyhiä, joka maksoi mestaruuden jo viime vuonna. Santtu Strandberg kantaa sinivalkoisia värejä tolppien välissä mallikkaasti, muttei silti ole aivan liigan absoluuttista kärkeä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön IBF Falun (@ibffalun) jakama julkaisu


Kalmarsundin kauden alkupuolisko oli luvalla sanoen karmea, mutta kurssia on saatu viime tipassa korjattua oikeaan suuntaan. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta FBC on raapinut seitsemän voittoa mutta nyt taso olisi vielä todistettava ykköskorin nippuja vastaan. Materiaaliltaan vierailija on aivan sarjan parhaimmistoa. Kim Nilssonin paluu luo kakkosvitjaankin todellista uhkaa ja kärki arsenaali Linus Malmströmin sekä Filip Formanin tähdittämänä kestää vertailun ketä tahansa vastaan.

Uhmapelaajat liputti Kalmarsundin puolesta vahvasti jo kauden alla, eikä usko heikosta sarjasijoituksesta huolimatta ole vielä horjunut. Falun on kotikaukalossaan tottakai selvä suosikki ottelun voittamaan, muttei tasoerosta millään saa kertoimien mukaista. Kotijoukkue on ollut haavoittuvainen ja kärsinyt tappion esimerkiksi “pilipali-tason” Tatranille Champions Cupin finaalissa. Taivaansinisten vierasrekordi on karmea mutta Galaksinon tykkikerroin Kalmarsundin peräti 2,5 maalin tasoitukselle kelpuutetaan pelitositteelle kernaasti.

Näin teet tällä vedolla 49,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kalmarsund +2,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Kalmarsund +2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 49,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.