Formula 1 su 20.03. klo 17:00

Formula 1 - Bahrainin GP

Haas ja Alfa loistaa – Maranellon orit kulkee Bahrainissa!

Formula 1:n Kauden 2022 ensimmäisen osakilpailun aika-ajot tarjosivat todellista jännitystä sekä uskomattoman lähtökohdan kauden ensimmäiseen osakilpailuun. Sunnuntaina klo: 17:00 alkavassa kilpailussa Ferrarin Charles Leclerc lähtee paalulta viereltään Redbullin Max Verstappen. Uhmapelaajat kirjasivatkin osuman aika-ajoista Leclercin kovalla kertoimella!

Aika-ajojen todelliset positiiviset yllättäjät olivat siis Ferrarit, sillä tallin toinen kuljettaja Carlos Sainz jäi vain kymmennyksen tallikaveristaan, ja vain kuusi tuhannesosaa Verstappenista. Huomioa herättävää oli myöskin se, että Ferrari sekä Redbull olivat aika-ajoissa kaikkia muita vähintään sekunnin nopeampia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Upeasti kuudenteen lähtöruutuun itsensä taistellut Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas tiivistikin Viaplayn Mervi Kallion haastattelussa heidän pystyvän kilpailemaan kaikkien muiden tallien paitsi Redbullin ja Ferrarin kanssa. Vain taivas on tällä kaudella rajana, ja se on äärimmäisen hyvä merkki suomalaiskuljettajalle.

Kisaan lähdetäänkin suomilasit päässä, kun betsataan Valen TOP-6 -sijoitusta komealla kertoimella. Valtterilla on oiva mahdollisuus napata jo muutama päänahka startissa varsinkin, kun ottaa huomioon kuinka hyvin Ferrarin moottorilla varustetut autot ovat Bahrainissa kulkeneet. Edessä on kova taistelu kärjen kolmikon kanssa eikä Mercedeksen Lewis Hamilton todennäköisesti pysty haastamaan pitkässä kilpailussa Maranellon oria.

Samaan säveleen painetaan seitsemänteen lähtöruutuun yltäneen Kevin Magnusenin sijoittumista pisteille eli kärkikymmenikköön. Haas on niin ikään varustettu Ferrarin koneella, ja vauhti tanskalaiskuljettajalla oli aivan uskomaton aika-ajoissa. Haas hyppäsi viime kauden huonoimman auton asemasta McLarenin sekä monien muiden loistotallien ohi suoraan keskikastiin. Upea kisa luvassa.

10 euroa pelirahaa