Formula 1 la 19.03. klo 17:00

Formula 1 - Bahrainin aika-ajot

Bahrainin aika-ajoissa äärimmäisen mielenkiintoiset asetelmat!

Odotus on vihdoin päättynyt. Formula 1:n uusi kausi starttaa tänään, lauantaina aika-ajojen merkeissä. Bahrainin iltavalaistuksessa ajettava aika-ajo on kauden 2022 ensimmäinen, ja kun tallien voimasuhteista on vasta vain minimaalisen pientä näyttöä, on aika-ajoista tulossa äärimmäisen mielenkiintoiset.

Bahrainin testien sekä vapaiden harjoituksien aikana on noudatettu samaa kaavaa. Mercedes on ollut heikko muihin kärkitalleihin verrattuna, ja jos tallin ajamiin aikoihin on yhtään uskominen, on talli myös heikko jopa joihinkin keskikastin talleihin verrattuna. Selviä onnistujia on puolestaan ollut Redbull sekä Ferrari, joiden molempien testit sekä harjoitukset sujuivat ilman ongelmia, samalla ajaen nopeimpia aikoja yli puolen sekunnin eroilla. Ferrarilta nopeimpana on esiintynyt tietysti Charles Leclerc, jonka H2H -veto Carlos Sainzia vastaan on Uhmapelaajien valinta kausivedoksi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leclercillä ratsastetaan myös Bahrainin iltavalaistuksessa. Mikäli tilanne on tosiaan se, että herralle on annettu auto, millä voi kamppailla mestaruudesta Max Verstappenin Redbullin sekä Lewis Hamiltonin Mercedeksen kanssa, on hän heittämällä ajotaidoiltaan sekä nopeudeltaan täysin samassa kastissa herrojen kanssa. Varsinkin aika-ajoissa läpi uransa loistanut Leclerc on uskomattoman nopea ja rohkea kuljettaja.

Leclercille tarjotaan tilanteeseen nähden melkoisen hyvää kerrointa, jota voi suotta kokeilla pienellä panostuksella. Täytyy muistaa, että voimasuhteet ovat tosiaan täysiä kysymysmerkkejä eikä tällä hetkellä voida sanoa varmaksi yhtikäs mitään.

10 euroa pelirahaa