su 07.04. klo 08:00

Formula 1 - Japanin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ferrarilla ei selvää ykköskuskia! Marssiiko Verstappen ylivoimaiseen voittoon ulospuhalluksen jälkeen?

Australiassa nähtiin käänteitä mukavasti läpi viikonlopun, mutta isoimmaksi yllätykseksi nousi ehdottomasti Red Bullin totaalinen ulospuhallus. Onko talli Japanissa jälleen paalulla ja voitossa kiinni koko viikonlopun kuin mitään ei olisi tapahtunut? Ferrari otti edellisessä kisassa kaksoisvoiton ja tallin ykkösnimeksi tasaisesta kaksikosta on kuin onkin – ainakin tällä haavaa – nousemassa Charles Leclercin sijaan Carlos Sainz, kuten Uhmapelaajat osasi ennustaa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edellisen kisan suorituksesta huolimatta täysin ylivertaiselta Red Bullilta sopii odottaa Japanissa vähintään yhtä, ehkä jopa kahta palkintokorokesijoitusta. Aika-ajot antavat toki osviittaa, mutta ennakkoon kiinnostavimmalta vaikuttaa taistelu Red Bullien oletettavasti jättämistä jämistä eli kolmannesta palkintokorokesijoituksesta. Toki kaikki on mahdollista, kuten Australia osoitti, mutta toiseen perättäiseen floppiin ei ole uskomista.

Mikä on Ferrarin tämänhetkinen kuskihierarkia? Vaikuttaisi siltä, että talli antaa kuskien ajaa ja katsoo, kumpi tulee ensimmäisenä maaliin. Sainz joutui olemaan kauden toisessa kilpailussa sivussa sairastapauksen vuoksi, mutta palasi härkämäisesti ja voitti lopulta koko kilpailun Australiassa. Joku voisi viisastella, että Max Verstappenin suosiollisella avustuksella, mutta se ei ole selviö. Hollantilaiskuljettajan takajarrut ylikuumenivat ja kisa päättyi keskeytykseen, mutta Sainz oli todella kovassa vedossa. Ferrari olisi saattanut kisan voittaa, vaikka molemmat Red Bullit olisivat olleet loppuun saakka mukana, mutta tätä ei ikinä saada tietää.

Alkukauden suoritukset ovat nostaneet Ferrarin selväksi ykköshaastajaksi Red Bullille ja saman sopii odotella jatkuvan myös Japanissa. Erityisesti Sainz on sykähdyttänyt alkukaudella ottaen tallikaverinsa Leclercin kustannuksella jo pari päänahkaa. Jatketaan hyväksi havaitulla linjalla ja isketään lapulle, että Sainz nousee toistamiseen palkintokorokkeelle (Top 3 – Carlos Sainz). Espanjalaiskuskin kisavauhti on ollut jopa selvästi Leclercin vastaavaa edellä.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.