Mestis to 19.01. klo 18:30

FPS - Kiekko-Pojat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kappas! Kesto-overia isännille, eikä vieraatkaan maalikuivia ole!

FPS alkaa juurtua yhä tukevammin Mestiksen sarjataulukon pohjamutiin – perässä on enää kolme ottelua vähemmän pelannut latvialaisjoukkue Zemgale. Kiekko-Pojat puolestaan on tukevasti sarjan keskikastissa, ja taistelee top 6 -sijoituksesta, joka takaisi suoran pääsyn puolivälieriin. Molemmilla joukkueilla on siis kova motivaatio kartuttaa pistepussia.

FPS:llä oli Peliittoja vastaan voiton avaimet, mutta heinolalaisten aktiivinen paine tuotti lopulta tulosta kymmenen sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, joten homma meni rankkareille, jossa FPS jäi alakynteen. FPS on yleensäkin Zemgalea lukuun ottamatta heikoin kotijoukkue koko sarjassa. Joukkueen heikentyminen on näkynyt kouriintuntuvasti, sillä perustaso ei vain riitä tämän korkeammalle.

Kiekko-Pojat onnistui selättämään suvantovaiheensa, ja viime viikon ottelut olivat hyvää tekemistä kahden voiton arvoisesti. Hyökkäykseen joukkue kaipaisi varmaankin lisätehoja menetettyjen pelaajien tilalle, mutta kuivat pelaajamarkkinat yhdistettynä taloustilanteeseen eivät tee hommaa helpoksi. Keskiviikkona Kiekko-Pojat on juuri tätä kirjoitettaessa ottamassa selkäänsä TUTO:lta.

Mestis

@Mestis
🚨 Valtteri Virtasen paluu kokoonpanoon ja illan toinen kaappi! 💪 @TUTOHockey

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä overipainotteisia – tosin FPS on ollut sitä koko ajan – joten ei tässäkään ole väärin läimiä vetoa runsasmaalisuuden puolesta. Tasan kuudella maalilla saa panoksen takaisin, ja tätä isommilla lukemilla on lunastuksessa kiinni. Peruspeli tähän – Pinnaclelta tietenkin.