CS ke 19.01. klo 16:00

Gambit - Complexity

Complexity hakee yllätysvoittoa Gambitista

Funspark ULTI -turnaus jatkuu toisen ottelupäivän merkeissä keskiviikkona, kun päivän toisessa ottelussa venäläisjoukkue Gambit saa vastaansa Complexityn. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Gambit on tietysti suuri ennakkosuosikki otteluun, mutta fakta on silti se, että kerroinasettelusta on tehty hieman turhankin raju.

Alkuvuoden otteluissa on aina pieni yllätyksen elementti ilmassa, kun uudet kokoonpanot pelaavat hyvällä flowlla ensimmäisiä otteluitaan jo pitkään yhdessä olleita joukkueita vastaan, jotka vasta palailevat talvilomilta. Gambit tuskin on kovin paljoa panostanut tähänkään turnaukseen, sillä virallinen pelaajatauko loppui vasta 17. päivä tammikuuta, ja katseet on luultavasti valmistautumisen osalta olleet pitkälti BLAST:n turnauksessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Complexityn vahvalla nipulla voi olla mahdollisuudet yllättää, ja kun joukkueelle tarjotaan yli seiskan kerrointa, on se pakko ottaa lapulle. Mukana jengissä on Liquidista tuttu Michael “Grim” Wince sekä FURIA:ssakin visiitin tehnyt AWP-pelaaja Paytyn “junior” Johnson. Kaksikkoa täydentää Extra Saltissa viimeksi ollut kolmikko Justin “FaNg” Coakley, Johnny “JT” Theodosiou ja Ricky “floppy” Kemery.

Tulivoimaa pitäisi joukkueesta ainakin löytyä. Ennen floppyn visiittiä Valorantissa, oli hän yksi jenkkien lupaavimmista pelaajista. Tämän lisäksi rinnalta löytyy ehkäpä Joshua “oSee” Ohmin jälkeen jenkkien tulivoimaisin AWP-pelaaja junior. Heidän ympärilleen on rakennettu vahva perusta, joka tulivoimaltaan pystyy kylläkin vastaamaan hieman ruosteiselle Gambitille.

10 euroa pelirahaa