ti 18.12. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

German Masters: Ali Carter – Sam Craigie | Todella mielenkiintoinen karsintaottelu

German Mastersin karsinnat käynnistyvät tiistaina, ja heti alusta alkaen on tarjolla todella tasokkaita kamppailuja. Ensimmäiseksi lähdemme tarkastelemaan englantilaisten Ali Carterin (maailmanlista 17.) sekä Sam Craigien (maailmanlista 105.) kohtaamista.
Carter on erinomainen, joskin hieman yli-innokas pelaaja. Kokeneen englantilaisen vahvuus on monipuolisuuden lisäksi erinomainen kyky rakentaa breikkiä, ja tehdä isoja pelejä palloilla joita monen muun pelaajan ei edes tulisi mieleen yrittää pussittaa. Carterin peli kaatuu varmoja ja maltillisia breikinrakentajia vastaan useimmiten juuri liialliseen riskinottoon, mikä johtaa vastustajien helppoihin putsauksiin. Taidoista Carterin menestys ei missään nimessä ole koskaan ollut kiinni, ja asianmukaisella maltilla mies olisikin aivan maailman terävintä kärkeä. Viimeisestä viidestä ottelustaan Carter on voittanut kolme.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Craigien listasjoitusta ei kannata liialti tuijottaa – nuoren englantilaisen matala listasijoitus johtuu siitä, että hän ei pelaa kovinkaan paljon turnauksia, jolloin hänen palkintorahansa jäävät merkittävästi muita tasoisiaan pelaajia alhaisemmiksi.
Craigieta ei voi todellakaan aliarvioida. Nuori englantilainen on todella varma breikinrakentaja, minkä lisäksi hän on todella hyvä pitkissä pussituksissa. Turvalyöntejäkään ei sovi laskea Craigien heikkoudeksi. Craigie on todella varma suorittaja, eikä häneltä nähdä niin sanottuja ”ohipelejä” juuri koskaan. Viimeisestä viidestä ottelustaan Craigie on voittanut ainoastaan yhden, mutta hänen vastuksensa ovat olleet todella tasokkaita.
Carter lähtee ennakkosuosikkina otteluun, mikä on todella ymmärrettävää. Craigien kerroin on kuitenkin hilattu peräti kolmosen pintaan, mikä on ehdottomasti pelaamisen arvoinen kerroin, kun ottaa huomioon Craigien kyvyn rankaista Carterin virheistä suurella prosentilla. Sivukohteeksi kelpaa frameoveri mukavalla kertoimella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ