Pablo Carreno-Busta - Yannick Hanfmannin

ti 23.07. Klo 15:30

Massaspecialisti saa yllättävän kovaa kerrointa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Uusi viikko tuo mukanaan muutamia varsin tasokkaita ATP-turnauksia, ja tällä kertaa käsittelemme Hampurin ATP-turnauksen avauskierroksen ottelua espanjalaisen Pablo Carreno-Bustan (ATp 53.) sekä saksalaisen Yannick Hanfmannin (ATP 230.) välillä.

Carreno-Bustan kausi ei ole mennyt kummoisesti, mutta parhaalla alustallaan eli massalla mies on esiintynyt varsin mukiinmenevästi. Ranskan Avoimissa espanjalainen pääsi jopa kolmannelle kierrokselle, joutuen kuitenkin luovuttamaan kramppien takia Benoit Pairea vastaan kolmen erän jälkeen.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Carreno-Bustan pelityyli sopii massakentälle erinomaisesti. Espanjalainen ei ole kovinkaan kaksinen syöttäjä, mutta palloralleissa hän suorastaan loistaa. Carreno-Busta pelaa mieluiten pitkiä ja vastustajaa väsyttäviä palloralleja, vaihtaen jatkuvasti lyöntisuuntaa. Espanjalaisen kämmen- sekä rystylyönnit ovat todella varmatoimisia etenkin hitaalla alustalla, ja hän on erinomainen puolustuspelaaja.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Hanfmann on myöskin parhaimmillaan massakentällä, mutta mies pelaa lähtökohtaisesti haastajatasolla. Saksalainen on toki onnistunut haastamaan massalla ATP-tason pelaajiakin tasaisuutensa ansiosta, mutta pysyvää läpimurtoa mieheltä joudumme vielä odottamaan.

Hanfmann ei myöskään ole kovinkaan hyvä syöttäjä, mutta hänen kämmenlyöntinsä ja hyvä liikkumisensa tekevät hänestä varsin hyvän massapelurin. Haastajatason pelaajaksi Hanfmann myöskin lukee peliä erinomaisesti. Pelin yleistaso miehellä on kuitenkin selkeästi ATP-tason pelaajia huonompi.

Carreno-Busta saa suorastaan naurettavan kovia kertoimia jopa suorallekin voitolle, joten tartumme espanjalaisen voittoon kahdella eri linjalla. Saksalaisen ei pitäisi edes kotinkenttäedun turvin voittaa erääkään ottelussa, mikäli espanjalaisella on motivaatio kohdallaan.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!