ke 14.08. klo 18:30

Jokerit - Pietarin SKA

Jokerit haastaa pietarilaisjätin Tikkurilassa!

Keskiviikkona Helsingin Jokerit jatkaa harjoitusotteluitaan Tikkurilan Trio Areenassa, kun vastaan asettuu harjoituskauden vaisusti aloittanut Pietarin SKA. Jokerit on aloittanut valmistautumisen tulevaan KHL-kauteen kaatamalla Neftehimik Nizhnekamskin sekä Sibir Novosibirskin.

SKA on voittanut vain yhden harjoituskaudella pelaamistaan neljästä ottelusta. Tästä huolimatta Lauri Marjamäen ryhmä on selvästi aiempaa kovemman haasteen edessä. Nähtäväksi jääkin, millaisen vastuksen uusia kasvoja täynnä vilisevä Jokerit pystyy KHL:n kärki seuralle tarjoamaan.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Jokereiden osalta viime kausi päättyi kovista odotuksista huolimatta pettymykseen, kun joukkue taipui jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Dynamo Moskovalle.

Aikainen kesäloma ei jäänyt huomiotta myöskään toimiston puolella. Jokerit-paidassa viilettää tällä kaudella paljon uusia kasvoja ja vahvistuksia on etsitty kaikille pelipaikoille.

Veli-Matti Savinaisen loukkaantumisesta huolimatta keskiviikkonakin kentällä kamppailee useita yleisölle uusia tuttavuuksia. Hyökkäyksessä Petri Kontiola, Henrik Haapala ja Ahti Oksanen ovat avausotteluissa esittäneet pirteitä otteita ja onnistumisia on tullut myös tehopisteiden muodossa.

Avausottelut ovat osoittaneet, että Jokereilla on tällä kaudella jalkeilla neljä tuloksen tekemiseen kykenevää hyökkäysketjua. Puolustus on myös vahvistunut kahdella hyvällä kiekolliseen pelaamiseen kykenevällä kasvolla, kun Mikko Lehtonen ja Teemu Eronen liittyvät joukkueen vahvuuteen. Heidän takanaan tulevalla kaudella jokerimaalia vartioi Antti Niemi, joka torjui ensimmäisen voittonsa vakuuttavin ottein Neftehimik Nižnekamskia vastaan.

SKA:n joukkue on kokenut myös muutoksia. Pavel Datsjuk suuntaa tulevaksi kaudeksi Avtomobilist Jekaterinburgiin ja keskikaistalle jäänyt tyhjyys on täytetty sinivalkoisella värillä. Jori Lehterä ja Joonas Kemppainen ovat ensimmäisissä otteluissa esiintyneet edukseen.

Erityisesti Lehterän johtama ykkösnyrkki, jonka laidoilla ovat esiintyneet Vladimir Tkatšiov ja Sergei Plotnikov, on herkutellut tehopisteillä. Myös puolustuksen tukipilari Patrik Hersley on lähtenyt joukkueesta, joka jättää erityisesti ylivoimalla isot saappaat täytettäväksi.

Joukkueiden aiempien keskinäisten otteluiden perusteella Jokereille on vaikea sovittaa ottelun alla ennakkosuosikin viittaa. Nimellisesti heikentynyt SKA kuuluu kuitenkin jälleen alkavalla kaudella suurimpiin mestarisuosikkeihin ja leveyttä sekä ratkaisuvoimaa joukkueessa on laajalla rintamalla.

Historia on myös osoittanut, ettei SKA saavu helsinkiläisten vieraaksi löysäilemään. Jokereille ottelu antaa mahdollisuuden todistaa uusien hankintojen ja samalla koko joukkueen iskukyky KHL:n kestomenestyjää vastaan.

Kotikenttä, helsinkiläisten hyvä alku kaudelle ja SKA:n epävarma esiintymien ovat sellaisia asioita, jotka puoltavat Jokerit-merkkistä mittelöä. Kotijoukkueen lopullinen voitto jatkoaika ja rangaistuslaukaukset mukaan lukien toimii kovalla kertoimella oivana valintana pelikohteeksi.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>