ti 05.03. klo 18:30

Hermes - IPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Säästelläänkö runkosarjan lopussa pelaajia – pääseekö luovuus kukkimaan?

Hermeksen ja IPK:n ottelussa ei ole ihmeellistä panosta, sillä Hermes tulee sijoittumaan runkosarjassa kuudenneksi, ja IPK on jo vuorenvarma runkosarjan voittaja. Voisikin kuvitella, että tässä matsissa ei purra kuolaimia aivan täysillä, eikä kukaan halua varmasti menettää pelaajia sairastuvalle kauden tässä vaiheessa. Ehkä runkosarjaa hallinnut IPK kuitenkin sytyttää Kokkolassa, mene ja tiedä.

Eksklusiivista etua tarjolla – lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hermes palasi loppuviikosta voittojen tielle, ja voitot TUTOsta sekä FPS:stä ovat käytännössä varmistaneet kuudennen sijan, ja taloudellisen jackpotin play offeissa vastaan tulevien Jokereiden myötä. Peruslaadukas Hermes pystyy hyvänä päivänään voittamaan sarjassa kenet vaan, mutta aivan koko aikaa joukkue ei ole vakuuttanut. Se ei ole sarjan mielenkiintoisimpia joukkueita, vaikka peruspalikat ovatkin kohdallaan.

Mestis

@Mestis
🚨 Ja ykskaks peli on 2-1 Kokkolassa!

Topias Liljamo päättää tämän hyökkäyksen verkon perille! @HermesKokkola

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @nj44tuominen

IPK on pelannut todella hienon runkosarjan, ja voitto on aivan täysin ansaittu. Nytkin alla on neljän voiton putki, ja lauantaina ylä-savolaiset hakivat kaksi pistettä Kiekko-Espoolta. Alun perin hyvin koottua joukkuetta vielä ryyditettiin KeuPasta hankitulla Leo Ringillä, joten porukassa on nyt mukavasti leveyttä. Marko Tuomaiselle tämä kausi on viimeinen Mestiksessä, sillä ensi kaudella odottavat kirkkaammat valot.

Laitetaan varovasti lapulle overia. Jos ote on yhtään normaalia löysempi, pääsee luovuus kukkimaan ja maalipaikkoja syntyy, kun molemmilla on pätevät hyökkäyskalustot. Panos jätetään tällä erää perustasolle.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Yli 6.5 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.