CS pe 25.11. klo 16:30

Heroic - G2

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole todellista!? Heroicille aivan järkyttävää kerrointa uskomattoman heikkoa G2:sta vastaan!

BLAST Premier Fall Finalsin pudotuspelit starttaavat tänään kahdella puolivälieräottelulla. Niiden voittajat etenevät välieriin pelaamaan FaZea sekä Liquidia vastaan. Tänään ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat tanskalaisjoukkue Heroic sekä kansainvälinen G2. Joukkueiden välinen ottelu starttaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

G2 on ehdottomasti altavastaaja otteluun. Kuten Liquidin uusin lisäys Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis sanoikin haastattelussa, pelaa G2 edelleen samalla tyylillä, kuin vanha G2, joka jäi ulos Rion Major-turnauksesta. Joukkueen kemiat eivät kohtaa alkuunkaan, eikä joukkueen IGL:n Rasmus “HooXi” Nielsenin taso riitä kummallakaan osastolla – ei yksilötasolla eikä myöskään pelin sisäisenä johtajana.

TEKEEKÖ RANSKA MAALIN PUOLAA VASTAAN?

Kerroin oli 1.07 ja nyt saat siitä 2.00! Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Maksimipanos 10€.

OTA ILMAINEN RAHA TASKUUN

On melko varmaa, että G2 ei tule jatkamaan nykyisellä kokoonpanolla vuonna 2023. Joukkueen pelaajat näyttävät suorastaan masentuneilta eikä tanskalaispelaaja HooXistakaan puhku enään järisyttävä itseluottamus. Herrahan paineli Twitterin puolelle liittyessään kommentteja, joiden mukaan hän voisi olla tappamatta serverillä ketään G2:n silti ollen maailman paras joukkue. Ei ehkä sittenkään.

Joukkueen perjantain vastus Heroic on tällä hetkellä sen verran kovalla tasolla, ettei G2 voi käytännössä haastaa tanskalaisia millään. Heroic pelaa kotiyleisönsä edessä, ja ehkä vihdoin kaiken Astraliksen sekoilun jälkeen osa tanskalaisista alkaisi olla edes hitusen myös Heroicin puolella.