Liiga ti 08.02. klo 18:30

HIFK - HPK

Korona verottaa HIFK:lta pelituntumaa ja pisteitä – onko kovavireinen HPK seuraava kurittaja?

HIFK ei ole vakuuttanut parissa ensimmäisessä ottelussaan pitkien koronavaikeuksien jälkeen. Joukkueella on muutamia poissaoloja, mutta niiden ei pitäisi tähtisikermän arjessa näkyä juurikaan. Maanantaina joukkue pelasi ja ottelussa näkyi ehdottomasti pelituntuman puutetta. Sarjan toiseksi paras ylivoima ei vakuuttanut kriittisimmällä hetkellä alkuunkaan ja TPS keräsi pisteet. Onko tarina erilainen HPK:ta vastaan, vai hakeeko tulikuuma hämeenlinnalaisporukkakin täydet pisteet?

HPK:n Jarno Pikkarainen luotsaa oranssipaidat vanhaan kotihalliinsa vahvassa lennossa. Joukkue on yhä viiden ottelun pisteputkessa, vaikka neljän ottelun voittoputki päättyikin lauantaina Tapparaa vastaan niukkaan 1–2-jatkoaikatappioon. Ennen kirvespaitoja vastaan pelaamaansa ottelua Pikkaraisen suojatit olivat voittaneet JYPin kahdesti kerrassaan ylivoimaisesti yhteismaalein 11–1, sarjakakkosen Jukurit murskanumeroin 1–5 sekä Liigaa johtavan Ilveksen jatkoajalla 3–1.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sillä välin, kun HPK on pelannut aktiivisesti ja tehnyt kovaa jälkeä nousten sarjataulukossa kolkuttelemaan jo suoria pudotuspelipaikkoja, on isäntä ollut ottelutauolla. Korona on jyllännyt HIFK:n joukkueessa pahemman kerran, mutta nyt sillä on jo lähes paras mahdollinen miehistö jalkeilla. Maanantaisessa 2–4-tappiossa TPS:ää vastaan esimerkiksi Joonas Lyytinen sekä Alex Broadhurst olivat sivussa, mutta sen ei pitäisi juurikaan helsinkiläisten nimivahvan ja laatuvetoisen rosterin tekemisessä näkyä.

Suurin ongelma HIFK:lle on vaikuttanut ensipotkuissa pitkän tauon jälkeen olevan pelituntuman puute. Joukkue on kuitenkin nyt kärsinyt perättäiset tappiot niin Pelicansia kuin TPS:ääkin vastaan, joten kovin kauaa pelituntuman etsiskelyn taakse ei voi piiloutua. Pallokerho pääsee tuoreella jalalla Helsinkiin, mikä on puolestaan sille etu.

HPK on paras alivoimajoukkue koko sarjassa, eikä se lupaa lainkaan hyvää HIFK:lle. Esimerkiksi eilen 25,93% tehokkuudella koko kaudella toiminut ylivoima oli vain varjo siitä, millaista tekemistä oli nähty ennen kuin korona sekoitti pakkaa. Joukkue sai eilen kriittisimmillä hetkillä kolmannessa erässä viiden minuutin ylivoiman, eikä onnistunut sen aikana tekemään oikeastaan mitään järkevää. Hämeenlinnalaisia vastaan on vaikeaa parantaa, koska joukkue tappaa erinomaisesti erikoistilanteita.

HIFK:hon ei ole luottamista sen paremmin tiistainakaan. HPK on massiivinen altavastaaja tulevaan otteluun, eikä isäntien kerroin nouse vieläkään riittävästi. TPS:ää vastaan se oli pohjamudissa ja nyt sentään vähän ylempänä, mutta kyllä tässä kaikki arvo vedonlyönnillisesti on betsata vierasjoukkueen kautta. Pelivalinnaksi valikoituu tällä kertaa HPK:n lopullinen voitto. Siirry tästä Betivelle iskemään betsi kupongille ja kotiuta voitot salamana matsin jälkeen!

10 euroa pelirahaa