ke 14.02. klo 18:30

HIFK - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiistaina ei voitosta huolimatta ollut kehumista – ja keskiviikkona taas askiin! Vastapeliä!

Ilves pelaa keskiviikkona jo viikon toisen liigaottelunsa, ja heti Jukurit-ottelun jälkeen on vuorossa toinen iso matsi, kun tupsukorvat matkaavat Nordikselle HIFK:n vieraaksi. Illan isännät yrittävät varmistaa paikkansa kuuden sakissa, jotta piinalliset säälipleijarit onnistutaan välttämään. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, mutta minkäänlaiseen löysäämiseen ei Ville Peltosen suojateilla ole varaa. Niinpä Ilves ei saa ystävänpäivänä kovin ystävällistä vastaanottoa.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

HIFK:n kausi ei ole ollut helppo, ja luottamus Peltoseen on ollut ajoittain koetuksella. Runkosarjassa on ollut heikkoja hetkiä, mikä on varsinkin korostunut ns. helppoja joukkueita vastaan kärsittyinä tappioina. Tähtirintoja on syytetty tunteen puutteesta kentällä, mutta kyllä noin kovalla rosterilla luulisi löytyvän vielä paukkuja, kun kevään tosipelit alkavat. Loukkaantumisia joukkueella on edelleen muutama pitkäaikaistapaus.

Ilves pelasi tiistaina Jukurien kanssa tasaisen ottelun, mutta matsi ei millään tavalla noussut klassikoiden joukkoon. Peli ei kulkenut oikein kummallakaan joukkueella, ja lopulta Ville Meskanen ratkaisi Ipalle kaksi pistettä voittolaukauskilpailun kautta. Meskanen onkin päässyt viime aikoina oivaan iskuun, sillä kolmeen viime matsiin mies on tiristellyt mukavat tehot 1+6. Selvää on kuitenkin, että koko joukkueella otteiden on parannuttava keskiviikkona.

Liiga

@smliiga
Ville Meskanen herättää Nokia Arenan ja peli tasoihin! 🔥

đź“ş: @MTVUrheilu | #Liiga #Ilves

Ilves on eriskummallisen kova vierasjoukkue, mutta luotetaan tällä kertaa siihen, että tiistain rasitus ja kehnohkot otteet suosivat stadilaisia. Hifkille läimitään suoraa voittoa peruspanoksella. Bethard lykkää topit, joten sinne betsit!

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!