pe 26.11. klo 18:30

HIFK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Etelä kohtaa pohjoisen! HIFK on totaalisesti yliarvoitu, mutta se kelpaa Uhmapelaajille

Kärppien kerroin on hämmästyttävän korkealla. Jälleen kerran HIFK:sta on leivottu ylivoimainen ennakkosuosikki kotiottelussaan sarjan terävimmän kärjen tuntumassa tähän saakka läpi kauden ollutta vierailijaa vastaan. Aiemmin kuluvalla viikolla HIFK otti kuin ottikin vakuuttavan kotivoiton SaiPasta, mutta se ei poista sen loukkaantumishuolia, joita on yhä olemassa. Kärpilläkin on poissaoloja, mutta ryhmien voimasuhteilla tai helsinkiläisten kotiedulla ei ole selitettävissä kerrointarjousta, jota oululaisille väläytellään.

HIFK voitti keskiviikkona SaiPan kotonaan 3–0-numeroin. Joukkue sai puolustuspeluutuksensa kuntoon, kun Sam Jardine hyppäsi debyytissään suoraan ykköspakkipariin Jordan Schmalzin rinnalle. Alakerrasta puuttuvat kuitenkin yhä Joonas Lyytinen sekä huomattavasti lyhyemmän aikaa sivussa ollut Yohann Auvitu – kiekollista taitoa on telakalla reilusti, minkä lisäksi ainakin Miro Karjalainen on niin ikään puolustuksesta sivussa. Hyökkäyspäässä tärkeimmät poissaolijat ovat tehohyökkääjä j Alex Broadhurst.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla on omat poissaolonsa, mutta uusia loukkaantumisia ei tiettävästi ole. Ville Leskinen ja Saku Mäenalanen ovat yhä vierailla sivussa. Poissaoloistaan huolimatta Kärpät on löytänyt ratkaisijoita laajalla rintamalla ja uusia nimiä on noussut esiin, kun tehoja on kaivattu. Kuudessa edellisessä ottelussaan Kärpät on hävinnyt ainoastaan kertaalleen ja viiden ottelun kuntopuntarilla se on jaetulla kolmannella sijalla.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa Bolt!

Troy Bourke iski eilen maalin kolmannessa perättäisessä ottelussaan! Kanadalaishyökkääjän pisteputki on jo peräti seitsemän ottelun mittainen.

#Kärpät #Liiga #Bolt #BoltWorks
@bolt_works

HIFK on niin ikään ollut vahvassa iskussa, mutta se on vasta kahdeksanneksi paras kotijoukkue Liigassa, minkä vuoksi massiivisin kotietu koko sarjassa – ainakin kerrointen valossa – hämmentää vedonlyöjää. Edellisistä kolmesta kotiottelustaan HIFK on voittanut ainoastaan kuluvalla viikolla SaiPaa vastaan. Hyvin levännyt ja viime lauantaista saakka harjoitteluun keskittynyt vierailija saapuu taatusti nälkäisenä Nordeskiöldinkadulle. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2) ja nautitaan ylikertoimesta.

Katso myös nämä huipputipsit Liiga-perjantaille!

Nyt lyödään rohkea betsi! Uskallatko kokeilla tätä Ilveksen perjantaimatsissa?

Ässien tappiosta ei ole epäilystäkään – kovavireinen Tappara voittaa rutiinilla Porissa