Liiga pe 26.11. klo 18:30

Ilves - TPS

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt lyödään rohkea betsi! Uskallatko kokeilla tätä Ilveksen perjantaimatsissa?

Sarjataulukossa jaetulla kolmannella sijalla olevat Ilves ja TPS kohtaavat perjantaina Tampereella huipputasaisista lähtökohdista. Turkulaisvierailla on allaan yllätystappio KooKoota vastaan, kun Ilves puolestaan pelasi edellisen kerran edellisviikon lauantaina antaessaan JYPille kovaa kyytiä. Isäntä on vaarallinen, mutta samaa voi sanoa myös koko kauden ensimmäisen kolmanneksen sarjataulukon kärkipäässä majailleesta vierailijasta.

Ilves on voittanut kolmessa edellisessä ottelussaan Lukon, Jukurit sekä JYPin. Pisteittä joukkue on jäänyt ainoastaan kertaalleen, kun katsotaan 12 kamppailua kestänyttä jaksoa. TPS:llä on ollut viime aikoina hankalampaa ja torstaina KooKoo yllätti sen Turussa 1–4-numeroin päättyneessä ottelussa. Sarjakolmonen haki kuitenkin viime viikonloppuna Hakametsässä täyden pistepotin Tapparaa vastaan upealla esityksellä, eikä sitä viime aikaisista vaikeuksistaan huolimatta voi nähdä altavastaajana ainakaan pelillisesti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet ovat todella tasaiset lähestulkoon kaikilla tilastoilla. Toki molemmilla joukkueilla on omat erityisalueensa, joilla ne ovat toisiaan parempia. Esimerkiksi isäntien Liigassa häntäpäähän sijoittuva erikoistilannepelaaminen on selvästi kärkiosaston TPS:ää heikompaa, mutta Ilves on ollut todella vahva tasakentällisin ja huomattavasti paremmassa tulosvireessä viime aikoina.Voittajaa on todella vaikeaa ennustaa ja kerrankin ollaan markkinan kanssa samaa mieltä tasaisesta kerroinasettelusta. Pelivalinnaksi otetaan uhmakkaaseen tapaan tasapeli (1X2), mutta panostuksessa kannattaa käyttää järkeä.

Katso myös nämä huipputipsit Liiga-perjantaille!

Etelä kohtaa pohjoisen! HIFK on totaalisesti yliarvoitu, mutta se kelpaa Uhmapelaajille

Ässien tappiosta ei ole epäilystäkään – kovavireinen Tappara voittaa rutiinilla Porissa