ti 06.02. klo 18:30

Hokki - Ketterä

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Molemmilla joukkueilla omat ongelmansa – ja vetoihin tämä antaa hyvän idean!

Hokki ja Ketterä lähtevät molemmat tiistain Mestis-otteluun haastavista lähtökohdista: Hokki alkaa menettää vähäisetkin toiveet karsintasarjan välttämisestä, kun taas Ketterä on ajautunut tappioputkeen, ja IPK on kadonnut sarjan kärjessä horisonttiin. Lisäksi pari peliä vähemmän pelanneet Jokerit ja Kiekko-Espoo hengittävät jo niskaan. Tiistaina Kainuusta olisi siis saatava kairattua pisteitä.

Kiinnostaako kierrätysvapaa ilmaisveto – lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hokki hävisi loppuviikosta molemmat vieraspelinsä, mutta kajaanilaiset laittoivat Jokerit lopulta melko tiukoille. Hokki puolusti uhrautuvasti, ja Kristian Tamminen oli maalissa mies paikallaan. Uusi vahvistus Jordan Stallardin pelivalmius ei ollut ehkä aivan optimitasolla, mutta miehestä voi olla loppukaudesta vielä iloa joukkueelle. Hokki ei missään nimessä ole Mestiksen huonoin joukkue, vaan se titteli menee vielä luokkaa heikommalle FPS:lle.

Ketterällä on alla neljä tappiota, ja viime otteluissa maalinteko on ollut imatralaisille tervanjuontia. Lauantaina tuli kotitappio hyvässä vireessä olevalle Kooveelle, joka käytti ensimmäisessä erässä paikat hyväkseen, ja piti johtonsa loppuun asti. Ketterä hallitsi ottelun kulkua pitkiä aikoja, mutta oli oikein tehoton. Kari Martikaisen tiimillä on nyt tehtävä saada tekeminen sille tasolle, että tilanteet pystytään pelaamaan tulokselliseen loppuun asti.

Tähän matsiin kelpaa underi. Hokin alakerta on pitänyt viime otteluissa sangen hyvin, eikä Ketterää vastaan ole helppo tehdä kovin montaa osumaa. Siispä lähdetään rohkeasti naaraamaan korkeintaan viittä maalia.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Alle 5.5 maalia 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.