pe 09.02. klo 18:30

HPK - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Luovuttajajoukkue karseassa putkessa! Puraiseeko oma koira Antti Pihlström HIFK-paidassa?

HIFK osoitti keskiviikkona virkistymisen merkkejä, kun se katkaisi tappioputkensa kaatamalla JYPin kotikaukalossaan. Joukkueen pelaajistossa on toki pahoja puutteita, minkä lisäksi seura tiedotti viime viikolla, että peräti kolmen pelaajan osalta kausi on paketissa. HPK pyristelee, mutta tyhjennysmyyntipäätöksen jälkeen kaikki on ollut joukkueelle selviytymistä – toki alamäki ehti alkaa jo ennen sitä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto minimitalletuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä on kymmenen ottelun tappioputkessa, jonka aikana se on saanut ainoastaan kaksi pistettä. Kolmessa viimeisimmässä kamppailussaan joukkue on päästänyt 16 maalia ja kärsinyt murskatappioita. Hämeenlinnassa katseet käännettiin talouden pelastamisen kautta ensi kauteen aloittamalla tyhjennysmyynnit hyvissä ajoin. Esimerkiksi torstaina Rinkelinmäelle palaa valtaosan kaudesta Kerhossa pelannut Antti Pihlström – tällä kertaa HIFK:n väreissä.

Liiga

@smliiga
🚨 Leo Komarov ja avausmaali @HIFKHockey-paidassa! 💪

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #HIFK

Vierailija puolestaan sai viikon alkajaisiksi positiivisia uutisia, kun peräti viisi ottelua kestänyt tappioputki katkesi vihdoin. Sitä ennen uutiset olivat tosin lähinnä negatiivisia myös pelaajarintamalla: Ilari Melartin, Oskari Mannisen sekä Teemu Tallbergin osalta kausi paketissa. Tällä hetkellä maajoukkuetehtävissä ovat lisäksi Tony Sund sekä Juha Jääskä. Pihlströmin lisäksi HIFK hankki Trent Bourquen Ruotsista ja kookas puolustaja pelasi jämäkän debyytin JYP-ottelussa. Pitää muistaa, että helsinkiläisten rivit ovat verrattain syvät – Kerhon ei pitäisi tuottaa mitään ongelmaa.

Vieraiden kautta pelattaviin kohteisiin on yllättävän hyvä tarjonta palautuksen osalta ja se kelpaa Uhmapelaajille. Kotijoukkueen alakerta on vuotanut hiljattain kuin seula ja keskiviikkona maalijyvänsä löytänyt stadilaisryhmä sitä tuskin välittömästi ottelussa heittopussi-HPK:ta vastaan kadottaa. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (Tasoitus – HIFK -1,5).

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Ensimmäisen talletuksesi suuruudella ei ole väliä – saat edun joka tapauksessa. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.