Liiga to 30.11. klo 18:30

HPK - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maistuuko välipala Rinkelinmäellä? Sleebailuun ei ole varaa!

HPK:n ja Ilveksen kaudet ovat sujuneet odotetusti sangen eri tahtiin, mutta jotain yhteistä joukkueilla on: sekä Kerho että tupsukorvat ovat esiintyneet Liigassa nousujohteisesti. Vaatimattomilla odotuksilla kautensa aloittanut HPK on napsinut lupaavasti viime kierroksilla voittoja, eikä se ole SaiPan kaltainen heittopussi. Ilves on sen sijaan ottanut ainakin väliaikaisesti liigan keulapaikan nimiinsä.

Betsari tuu ikkunaan, täällä huutaa ilmaisveto! Lue lisää vihjeen lopusta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kerholla on nyt kolme voittoa viidestä viime ottelusta, ja hämeenlinnalaiset ovat kadonneet hännänhuippuna olevasta SaiPasta horisonttiin. Tiistaina Maso Lehtosen kiekkosoturit hakivat kypsällä pelillä täydet pisteet sekaisin olleelta Tepsiltä. Kerhon neljästä maalista kolme syntyi ylivoimalla, ja Petteri Nikkilä oli kahdella yv-maalillaan joukkueen syömähammas. HPK teki Pelicansista mielenkiintoisen hankinnan, kun U20-maajoukkueeseen tyrkyllä oleva Axel Skinnari teki joukkueen kanssa pitkän sopimuksen.

Liiga

@smliiga
🚨 Puolustaja Petteri Nikkilä on liekeissä! 🔥
Kauden ensimmäinen ja toinen maali toiseen erään ✅

đź“ş: @MTVUrheilu | #Liiga #HPK

Ilves pääsi namuttelemaan siipirikon Jypin kustannuksella selkeän 5-1 voiton. Ipa käytti Jypin poissaoloja hyväkseen, ja ratkaisi pelin nopeilla maaleilla toisen erän loppupuolella. Eemeli Suomi oli kentän herra ja hidalgo hattutempullaan, ja paiskasipa tuleva seuraikoni vielä yhden syöttöpisteenkin tililleen. CHL-retki loppui Ilvekseltä jo ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle, joten nyt manselaiset voivat keskittyä täysillä Liigaan.

Ilves jatkaa perjantaina kotipelillä TPS:ää vastaan, ja on mahdollista, ettei kiima ole suurimmillaan torstain vieraspelissä. Yritteliästä Kerhoa vastaan ei voi tulla puolivaloilla – silloin uhkaa tilastotappio. HPK:n lopullinen voitto kiinnostaakin perusbetsin verran.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.