pe 19.01. klo 19:30

HPK - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isäntien notkahdus on valtava – tästä syystä vierasvoitto maistuu!

HPK:lla ja Kärpillä on molemmilla jo omat pudotuspelit tavallaan käynnissä: Kerho yrittää kiihkeästi tavoitella paikkaa kympin sakissa. Tavoite on tällä hetkellä muutaman pisteen päässä, ja sen saavuttaminen olisi vaatimattomin tavoittein kauteen lähteneelle joukkueelle hieno suoritus. Kärpät puolestaan yrittää välttää säälipleijarit ja kurkottaa kuuden sakkiin. Tässä on vielä tekemistä, mutta runkosarjaakin on vielä runsaasti jäljellä.

Ilmaisveto – mikä ihana tekosyy. Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kerhon hyvää jaksoa on seurannut suvantokausi, jonka aikana on hävitty kolme ottelua surullisin yhteismaalein 2-13. Maso Lehtosen onkin kaivettava hyvät asiat esille, ja yritettävä kääntää Kerhon kelkka, ennen kuin kympin viiva erkanee liian kauas kurotettavaksi. Peliesitysten romahtaminen on hieman mysteeri, sillä sitä ennen hämäläiset pelasivat eräitä kauden parhaimpia pelejään. Lehtonen on tällä tasolla vielä vihreä, mutta erittäin lahjakas valmentaja.

Kärpissä huomattavin liike tapahtui penkin takana, kun Mikko Manner liittyi mukaan valmentajatiimiin. Mene ja tiedä, onko tässä alkupotku paluuseen päävalmentajaksi. Oulussa on Mannerista kultaiset muistot, joten kannattajat varmasti katsovat tätä hyvällä. Ville Mäntymaa kantaa kuitenkin valmennuksesta päävastuun pitkällä sopimuksella. Joka tapauksessa Manner tulee osaamisellaan ja vaatimustasollaan tekemään joukkueelle hyvää.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Mikko Manner Kärppien valmennustiimiin! 💛🖤

”Pystymme kokeneemman apuvalmentajan tuella auttamaan meidän tuoretta päävalmentajaa. Mamba on Kärpille tuttu persoona, jonka arvot ja asenne ovat sellaisia, joihin pystymme luottamaan ja tukeutumaan.”

karpat.fi/ville-mantymaa…

Kerho on ollut sen verran nolo, että otetaan kantaa Kärppien suuntaan. Perusbetsillä mennään, ja se kelpaa hyvin – kuten myös uusille asiakkaille Betstron ilmaisveto. Kannattaa tutustua ja lähteä mukaan!

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.