NBA to 18.04. klo 02:05

Boston Celtics - Indiana Pacers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Indiana ei voita TD Gardenissa!

Boston Celtics ja Indiana Pacers pelaavat kiivaan sarjan toisen ottelun keskiviikkoyönä kello 02:00 Suomen aikaa. Ensimmäisen ottelun selkeästi voittanut Celtics lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Ensimmäisessä ottelussa vasta toiselle puoliajalle syttynyt Celtics otti loppujen lopuksi hyvin selkeän voiton Indiana Pacersistä. Toisella neljänneksellä jopa 11 pistettä perässä ollut kotijoukkue pelasi tauon jälkeen yhden kauden parhaista puolikkaistaan – päästäen lopulta vain 29 pistettä ottelun toisella puolikkaalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lunasta riskitön 50€ veto:

Varsinkin kolmas neljännes, jossa Pacers onnistui tekemään vain kahdeksan pistettä, oli Celticsiä parhaimmillaan. Päävalmentajavelho Brad Stevensin ryhmä puolusti erittäin tiiviisti, mutta ei tehnyt sitä kuitenkaan hyökkäyksen kustannuksella.

Celticsin hyökkäys on todella laaja – pääarkkitehtinä toimii Kyrie Irving, joka on NBA-mestari Cleveland Cavaliersin kanssa vuodelta 2016. Varsin nuoresta iästään huolimatta mittavan pudotuspelikokemuksen omaava Irving on täysin kevään pelaaja, joka vain parantaa peliään panosten kasvaessa. Mies pystyy ratkomaan yksin otteluita mikäli tarve sitä vaatii.

Sinnikkäästi ilman ykköstähteään Victor Oladipoa taisteleva Pacers ei omaa tällä hetkellä tarpeeksi tulivoimaa Celticsin tiukan puolustuksen murtamiseen. Puolustus Pacersillä on ehdottomasti Celticsin ohella liigan eliittiä. Kuitenkin toisin kuin Pacersillä, löytyy Celticsiltä isosti taitoa myös hyökkäyspäähän.

Irving, Jayson Tatum ja Gordon Hayward ovat yksinkertaisesti vain liikaa Indianalle. Indiana joutuu toivomaan yllättäviltä ratkaisijoilta isoja otteluita, jotta heillä olisi edes jonkinlaista mahdollisuutta sarjan voittoon.

TD Gardenissa suuren kotiedun turvin Boston on erittäin vaikea kaadettava, emmekä anna tähän otteluun juurikaan Pacersille mahdollisuuksia. Uskomme kuitenkin, että Boston olisi tällä kertaa ottelussa heti alusta asti mukana. Lapulle lähtee siis ottelutasoituksen lisäksi myös ensimmäisen puoliajan tasoitusta pienemmällä panoksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!