ma 01.04. klo 18:30

Indians - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan tämän hetken suurin mestarisuosikki tulee Espoosta ja se ei ole Indians!

Oilers piti välierien avausottelussa odotetusti kotietunsa ja otti sarjassa isännän roolin heti kättelyssä. Indians pyristeli tilastojen valossa ihan kelvollisesti mukana, mutta kuten jo viimeksi todettiin, ei kaksikon välistä materiaalieroa ihan noin vain Otaniemessä kurota umpeen. Heimon orastava kassarikriisi nostaa jälleen päätä pinnalle ja vieraiden kertoimiin saadaan kakkos matsissakin mukavasti painetta!

*XL-tason bonusta tarjolla – Lue tipsin lopusta ohjeet jopa 100€ ilmaisvetoihin!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Indians ei missään nimessä ollut Tapiolassa peura ajovaloissa, mutta tässä sarjassa se ei “ihan ok” esityksellä tule nappaamaan yhtäkään voittoa. Runkosarjassa peliään huomattavasti suoraviivaistaneesta Heimosta ei avausmittelössä ollut tietoakaan ja paluu vanhaan hinkkaukseen ei Oilersia vastaan tule toimimaan. Tasaiset kolme kenttää ilman suurempaa tähtiloista on toisaalta iso vahvuus mutta myös akilleen kantapää. Tolppien välissä Mikko Kirvesniemi ei näytä läheskään välierätason standardeja täyttävältä kassarilta ja etenkin hanakasti kaukaakin ampuva Oilers tykistö on pahintä myrkkyä kädet alhaalla torjuvalle veräjänvartijalle.

Esport Oilers

@EsportOilers
Välierien avausmaalin laukoo upeasti Heikki Iiskola!

#EsportOilers #Salibandy #FLiiga #Espooliikkuu


Oilers ei esittänyt avausottelussa ihmeitä, mutta perussuorituskin riitti varsin selvään voittoon. Heikki Iiskolan ja Aaro Astalan tähdittämä kakkosvitja teki tuhojaan, ja esimerkiksi Justus Kainulaisen johtama ykkönen ei kihauttanut vielä kertaakaan. Markus Laakso on maalinsuulla luotettava sotaratsu ja Antti Suomelan paluu takalinjoille nostaa Öljyn mestaruusodottamaa entisestään. Kolmoviisikko on Indiansia vastaan helisemässä ja tämä on varmasti osa-alue, johon Oilers-valmennuskin on ottanut välipäivinä kiinni.

Uhmapelaajat lunasti jo avausottelussa Oilersin kelkassa, eikä nähdyn perusteella ole mitään syytä vaihtaa leiriä tässä vaiheessa. Kotietu ei tasaa puntteja siinä määrin, että XLBetin kärkinoteerauksesta päästäisiin luistamaan. Indians varmasti parantaa, mutta toisaalta Kainulaisen Oilers-ykkönenkään tuskin toista kertaa jää nollille. Suora vierasvoitto ruksitaan alkuviikon peleihin mukaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Oilers voittaa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.