la 10.02. klo 17:00

IPK - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas sydämet läpättävät Savossa – hakeeko Kivikova maakunnista täyspotin?

IPK:n kova viikko jatkuu lauantaina, sillä Ketterän jälkeen kylään tulee kivikova Kiekko-Espoo. Paineita kotivoittoon olisi, sillä Ketterä oli viikolla parempi, mikä antoi ikävän kolhun kovaan kotisaldoon. Kiekko-Espoo saapuu Iisalmeen Kajaanista, mistä se on tätä kirjoitettaessa niistämässä Hokilta pisteitä, ellei päätöserässä aivan ihmeitä satu. Tunnelmat viittaavat siihen, että play offit ovat lähenemässä.

Katso vihjeen lopusta, mitä Ventti tarjoaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterä-matsi oli Iisalmessa tasainen ja sangen vauhdikas. Ketterä naputti kolmannessa erässä voittomaalin ylivoimalla, eikä IPK enää toipunut siitä. Jobinpostia Marko Tuomaiselle tuli muutenkin, sillä Ludwig Perssonia taklattiin sen verran reippaasti, ettei mies pelannut ottelua loppuun asti. Iisalmessa ollaan varmaan sormet ja varpaatkin ristissä, että kultakypärä toipuu pian peleihin takaisin.

Kiekko-Espoo hahmottelee jo täyttä päätä ensi kauden liigamiehistöä, mutta kyllähän tämän kauden porukka on Mestikseen sangen kova – kun ottaa huomioon, että tämänhetkisestä kokoonpanosta vielä puuttuu muutama hyvä pelimies. Espooseen saapui loppukaudeksi Vegas Golden Knightsin varaama Marcus Kallionkieli, joka on kookas ja hyvä lisä Kivikovalle. Perusluokka on kahden erän perusteella ollut Hokille liikaa perjantaina.

Ottelu on tasaisempi, kuin kertoimista voisi päätellä. Vaikka koti- ja lepoetu painavat vaakakupissa, on tämänhetkinen Kiekko-Espoo paha voitettava kenelle tahansa. Vierasvoittoa voikin ottaa hyvillä mielin – vetosuosituksessa otetaan ottelun lopullista voittajaa, mikä kattaa siis mahdollisen jatkoajan ja rankkarit.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.