Jääkiekon MM su 29.05. klo 21:20

Jääkiekon MM-kisat - Pistepörssivoittaja

Mikael Granlund on Leijonien suuri tähti! Korvaako mies veljensä olympialaisten tehotriossa?

Perjantaina alkavat suomalaisittain toivottavasti makeat kaksi viikkoa, joiden jälkeen päästään torille taas pitkästä aikaa. Saako olympiakultaa vuollut Leijonat-joukkue huumansa siirrettyä kotikisoihin? Tunnelmasta se tuskin jää kiinni, sillä kotikisat kiinnostavat aina ja Suomi on erityislaatuisessa asemassa sen ansiosta. Mr. Green tarjoaa Leijonien mestaruudelle megakertoimen 100,0. Tsekkaa tästä turnausvoittajaveikkaus ja murtaudu uhmakkaasti mukaan kekkereihin!

Onko Kanadan tähtisikermän kisoista tulossa jälleen kerran iso pannukakku? Suuret tähdet leveässä kaukalossa on tarinana mennyt usein pahasti mönkään. Nähdäänkö pistepörssissä yllätyksiä? Leijonat sai viime hetkillä mukaan ison NHL-staran, jonka presenssi ei jätä kylmäksi.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kanadalla on eittämättä turnauksen nimekkäin ja kenties myös taitavin joukkue. Se on kuitenkin jälleen kerran ryhmä yksilöitä, joilla on isoja haasteita pärjätä rutinoituneita joukkueita vastaan. Esimerkiksi Leijonien tai Tre Kronorin etuna on pidettävä, että näissä ryhmissä runko on säilynyt jälleen kerran samana läpi kauden ja vaihdantaa on loppupeleissä ollut esimerkiksi olympiaturnauksesta todella vähän.

Leijonien tehotandemi Kiinan kisoissa oli Sakari Mannisen johtama kentällinen, jonka laidoilla pelasivat Markus Granlund sekä Teemu Hartikainen. Nyt mukana ei ole keskimmäisenä mainittua, mutta tämän veli on. Nimittäin Mikael Granlund. Tiedonjanoinen media onkin välittömästi kysellyt Jukka Jaloselta, onko isoveli-Granlund debytoimassa skabat supertutkaparin Mannisen ja Hartikaisen kanssa. Vielä ei suuri yleisö toki voi tietää, mutta paperilla skenaario voisi toimia, eikä päävalmentajakaan ideaa tällaisesta kolmikosta ole lytännyt.

Kanadan Matthew Barzal on melko suuri suosikki pistepörssin kannalta, mutta on muistettava, että Kanadan turnauksen kulkuun liittyy useita kysymysmerkkejä. MM-kisoissa pistepörssin voitosta kisataan läpi turnauksen – siis myös pudotuspeleissä. Mitä pidemmälle joukkueet etenevät, sitä enemmän aikaa tehoja on luonnollisesti takoa. Suomella on vahva materiaali, mutta tehopotentiaalin osalta terävin kärki rajautuu ehdottomasti kahteen kentälliseen. Granlund on vahva kandidaatti koko turnauksen pistepörssin voittajaksi! Ykkösylivoimaa on ainakin tarjolla ja kolmen kärkeen mennään myös hyökkääjien kokonaispeliaikavertailussa. Nashville Predatorsin kultakimpale on Suomen joukkueessa selvä supertähti ja se näkyy varmasti myös tulossarakkeessa.

Mr. Green läväyttää Granlundin ykkössijalle pistepörssissä peräti kertoimen 14, mitä voi pitää erinomaisena tarjouksena. Edelle suosikkihierarkiassa ovat parin kanadalaisen lisäksi kiilanneet esimerkiksi Tšekin NHL-tähdet Jakub Vrana sekä Tomas Hertl. Miesten tehot kuitenkin varmasti jakautuvat vahvasti, eikä tšekkimiehistö ole pelillisesti antanut arvokisoissa kovinkaan vahvoja näyttöjä vastikään. Hieman hämmentävää on, että myös Sveitsin Timo Meier sekä Nico Hischier ovat suomalaista todennäköisempiä nimiä pörssivoittajiksi kerroinvertailijoiden papereissa.

10 euroa pelirahaa